Baseus, Dafoni Sony Xperia Z3 Kılıf İnceleme Video

Baseus, Dafoni Sony Xperia Z3 Kılıf İnceleme Video
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Sony Xperia Z3  için Baseus, Dafoni ve diğer markaların kılıf çeşitlerini ayrıntılı olarak bu videoda inceleyebilirsiniz. Tüm Sony Xperia Z3 kılıf seçeneklerini MobilCadde.com'da inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.

Öncelikle kapaklı bir kılıftan başlayalım. Baseus markasının kapaklı bu kılıfı deri kapağı ve şeritli dokusu ile hoş görünüyor. Kapakta logo kenarındaki taş dikkat çekici. İçerisine bakacak olursak şeffaf rubber kapağa telefonun yerleştirilebileceğini görebiliyoruz. Kapak içerisindeki kart bölmesi kullanışlı. Ayrıca kapak ters çevrildiğinde stand oluyor. Anlayacağınız bu model çok yönlü kullanışlı bir kılıf.

Ultra ince Xperia Z3 silikon kılıf arıyorsanız kaliteli bir materyal seçmelisiniz. Aksi durumda ultra ince kılıflar kolaylıkla deforme olabilir. Biz bu kategori için Dafoni Aircraft serisini öneriyoruz. Yumuşak kılıf içerisindeki dokulu yapı telefonun terlemesine engel oluyor ve iz bırakmıyor. Bu da diğer ultra ince silikonlara göre bu modeli bir adım öne çıkarıyor. Dilerseniz ürünün siyah rengi de mevcut.

Eiroo marka silver renkte gold çizgili metal bumper kılıfa bakabiliriz. Telefonun yalnızca çerçevesini korusa da ebat olarak kalınlaştırmıyor ve metal oluşu ile ayrı bir hava katıyor. Köşedeki çentik sayesinde telefona kolaylıkla yerleştirilebiliyor. Alternatif olarak siyah, gold ve füme rengine de bakabilirsiniz.

Pencereli bir model arıyorsanız yine Baseus markasına başvurabiliriz. Bu seri, Xperia Z3 pencereli kılıfları arasında çok beğeniliyor. Kılıfın tamamı dokulu deri kumaş ile kaplanmış, içine baktığımızda ise ultra ince rubber materyali görüyoruz. Pencere sayesinde gelen aramalar ekranda görünüyor. Kapağı ters çevrildiğinde, kılıfı stand olarak kullanmak mümkün.

Bu gördüğünüz gold rengi kılıf, Dafoni markasının Slim Power serisinden. Ultra korumalı bu kılıf, içi silikon dışı sağlam rubber malzemeden üretilmiş. Telefonda güçlü koruma tercih edenler için önerilebilir. Siyah, gümüş ve kırmızı rengini de inceleyebilirsiniz.

Sony Xperia Z3 kılıf incelemesi şimdilik bu kadar. Bilgi almak istediğiniz kılıfın zerine tıklayabilirsiniz. Görüşmek dileğiyle

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)