Android Rehberinizi iPhone‹a Kolayca Aktarın

Android Rehberinizi iPhone’a Kolayca Aktarın
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Android telefonlardan iOS’a geçişlerde elbette ki verilerinizi olduğu gibi, eksiksiz bir şekilde yeni cihazınıza aktarmak istersiniz. Bunların başında da muhakkak telefon rehberiniz gelecektir. Genelde Andorid telefondan iOS’a geçişlerde hep ufak tefek sorunlar yaşanır ve veri kayıpları oluşur. Biz sizler için sorunsuz ve kolay bir şekilde, Android’ten iOS’a rehber nasıl aktarılır bunu konu aldık ve yazdık. 

Android’ten iOS’a kolay rehber aktarımı

Öncelikle Google’ın kişiler senkronizasyonunu etkinleştirin. Yaklaşık olarak 2 dakika gibi bir sürede senkronize olma işlemi tamamlanacaktır. Sonrasında, Android telefonunuzun ayarlar bölümünden "Hesaplar" kısmına girin ve Google hesabınızın detaylarına ulaşın. Bu adımdan sonra iPhone telefonunuzun ayarlar bölümünden Posta>Rehber>Takvim yolunu izleyerek hesap ekle kısmınından, Android’de kullandığınız Google hesabınızı açın. Oturum açılırken rehber  seçeneğini muhakkak etkinleştirin. Bu durumda oturumunuz açıldığında Android’de kullandığınız rehberiniz otomatik olarak yüklenecektir. 

Uygulama ile rehber aktarma

Üçüncü parti bir yazılım da rehber aktarma işlemi için bir seçenek. Rehberinizi Android’den iOS’a aktarmak için Copy My Data uygulamasını sizlere önerebiliriz. Ücretsiz olarak edinebileceğiniz bu uygulama sayesinde sadece rehberinizi değil, verilerinizi de aktarmanız mümkün. Uygulamanın basit kullanımı sayesinde rehber aktarma işleminiz oldukça kolay olacaktır.

En garanti ve eski yöntem SIM kartını kullanarak rehber aktarımı 

Gelişen her yönteme rağmen en eski ve en garanti yöntem olan SIM kartını kullanarak rehber aktarma işlemi için; SIM kartınız Android cihazınıza takılıyken rehberinizi SIM’e taşıyın ve sonrasında kartınızı iOS cihazınıza takın. Posta>Rehber>Takvim yolunu izleyerek Kişileri SIM karttan aktar kısmına dokunarak aktarım yapabilirsiniz. Yalnız bu yöntem için iki telefonda da aynı boyutta SIM kartı çalışması gerekir. 

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)