Android Cihazınızın Ses Kalitesini Yükseltin

Android Cihazınızın Ses Kalitesini Yükseltin
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Android yüklü akıllı telefonunuzun ses kalitesinden memnun değilsiniz ve daha iyi ses vermesini istiyorsunuz. Cihazınızda bunun bir ayarı yok ya da harici bir parça ile bunu yapmanız mümkün değil. Ancak dilerseniz basların kalitesini artırıp, telefonunuzdan daha iyi ses alabilirsiniz.

Öcelikle Google Play Store'a girip Music Volume EQ uygulamasını indirin. Uygulama ücretsizdir ve cihazınızda çok fazla yer kaplamayacak ve şarjınızın düşmanı olmayacaktır.

Uygulama basit ve kolay anlaşılır arayüzü ile bir widget gibi çalışıyor. Ses seviyesini yükseltmenin yanı sıra, bass yükseltmesi ve ses sanallaştırması seçenekleri de sunuyor.

Equalizer ayarları da yapabildiğiniz bu uygulamada, Rock, Dance, Hip-Hop, Latin, Pop, Metal, Jazz gibi hazır ayarlar bulabilirsiniz. Dilerseniz kendi ayarlarınızı da yapabilmeniz mümkün. 

Unutmayın, ses kalitesindeki artışı kulaklık kullandığınızda daha iyi anlayabilirsiniz. Eğer siz de müzik dinlerken, video oynatırken ve oyun oynarken telefonunuzun ses kalitesinden memnun değilseniz ve yetersiz buluyorsanız bu uygulamayı mutlaka denemelisiniz.

Uygulamada yapabilecekleriniz şöyle;

-Medya ses kontrolü
-5 bant equalizer
-Bass yükseltmesi
-Ses sanallaştırma
-Kendi ses ayarlarınızı oluşturabilme
-Widget olarak kullanabilme
-VU metre.

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)