Android Cihazınız ile Telefon Görüşmelerinizi Kaydedebilirsiniz

Android Cihazınız ile Telefon Görüşmelerinizi Kaydedebilirsiniz
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Telefon görüşmelerini kaydetmek ilk olarak kötü niyeti çağrıştırsa da aslında her zaman öyle değil. Görüşmelerin tekrar dinlenmesi, hatırlanması gereken durumlarda görüşmeyi kaydetmek gerekebilir.

Özellikle iş hayatınızın çoğu telefonla konuşarak geçiyorsa ve konuşma sırasında önemli bilgiler paylaşılıyorsa geri dönüp dinlemek isteyebilirsiniz. 

Türkiye’de görüşmeleri kaydetmek yasal ancak karşı tarafında bunu bilmesi ve onaylaması kaydıyla. Yani görüşmenin kaydedileceğini görüşmeye başlamadan önce bildirmeniz gerekiyor karşınızdaki kişiye. 

Peki nasıl olacak?

Öncelikle cihazınıza Automatic Call Recorder uygulamasını indirmeniz gerekiyor. Uygulamayı indirdikten sonra artık gerisi çok kolay. Bu uygulama otomatik olarak tüm görüşmelerinizi kaydedecek şekilde hazır geliyor.

Arama yaparken ekranın sol üst köşesinde kırmızı bir nokta görürsünüz bu görüşmelerinizin kaydedildiğini ifade eder. 

Uygulamayı indirdikten sonra yapacağınız görüşmelerin sonunda yeni bir kaydınızın olduğuna dair bir bildirim alırsınız. Bildirime tıklayarak sonraki adıma direkt olarak geçebilir ya da hemen altında bulunan “not ekle” kısmından görüşmeye açıklama ekleyebilirsiniz. 

Ancak elbette ki her görüşmeyi kaydetmek ya da her görüşmeden sonra bildirim almak istemeyeceksiniz. Bu durumda uygulamanın ayarlarından varsayılan modu değiştirerek sadece kayıt yapılacak kişileri seçebilirsiniz. 

Eğer kayıt yapılacak kişileriniz çoğunluktaysa bu kez onları tek tek seçmek yerine “Göz ardı edilecek kişiler” seçeneğinden, uygulamanın kayıt yapmaması gereken kişileri seçebilirsiniz. 

Gördüğünüz gibi Automatic Call Recorder ile görüşmelerinizi kaydetmek oldukça kolay.

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)