2019un En İyi 10 Android Telefonu

2019un En İyi 10 Android Telefonu
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

2019 yılına damga vuran en iyi akıllı telefon modellerini sizler için araştırdık! Sizleri bekletmiyor ve listemizi açıklıyoruz. 

1-Huawei Mate 20 Pro

8 çekirdekli işlemcisi ve 6.39 inç büyüklüğünde ekranı ile son dönemin en popüler telefon modeli olmayı başardı. Elbette bu popülerlikte 4200 mAh değerindeki bataryası da etkili oldu. Halen büyük ilgi görmeye devam ettiği bilgisini de aktaralım. 

2- Huawei P20 Pro

6.1 inç OLED ekranı ve 128 GB hafızası ile adeta hayalleri süsleyen bir telefon modeli! Teknik açıdan bakıldığında neden en iyiler arasında yer aldığını kolayca anlarsınız. Fazla söze gerek yok!

3- Samsung Katlanabilir Telefon 

Katlanabilir Telefon dedik çünkü adı henüz belli değil ve kullanıcılarıyla da henüz buluşmadı. Ancak 2019 yılına şimdiden damga vurduğu için listemize girmeye de hak kazandı. Kuşkusuz bu tasarım akıllı telefon sektöründe yeni bir çığır açacak.

4- Samsung Galaxy S9 Plus 

8 çekirdekli olması ve son derece yüksek performans sergilemesi dikkatlerden kaçmadı. Her ne kadar artık Huawei modelinin gerisinde kalmış olsa da halen ilgi görmeye devam eden bir tasarım olduğunu belirtebiliriz.  

5- Samsung Galaxy A9

Arkasında yer alan 4 adet kamera ile piyasaya çıktığında çok konuşulan bu telefon modeli ile kötü fotoğraf çekmek neredeyse imkansız hale getirilmiş. Otomatik zoom gibi özelliklerle desteklenen kamera özelliği kuşkusuz tasarımın lokomotif özelliği oldu. 

6- Samsung Galaxy Note 9

Özellikle yüksek performansıyla etkisi altına alan bu tasarım teknik donanımıyla kullanıcıları bir mıknatıs gibi kendine çekiyor. 8 çekirdekli işlemcisi yüksek performansında elbette etkili bir unsur olmuş gibi görünüyor. 

7- Nokia 9 

Bu tasarım da 2019 yılı boyunca özellikle kamera yönüyle büyük ses getirecek gibi görünüyor. Arka bölümünde tam 6 tane kamera olması beklenen tasarımın büyük bir ilgi göreceği şimdiden aşikar. Hatta akıllı telefon sektöründe rekabet taşlarını yerinden bile oynatabilir. 

8- Samsung Galaxy S10 Plus 

Bu model de 6.4 inç ekranıyla büyük ekran sevenlerin adeta imdadına yetişti. Kamera özellikleri ve tasarımındaki şıklık büyük ilgi görmesini sağladı. 128 GB RAM de cabası… 

9- OnePlus 6T

Android 9.0 işlemcisiyle dikkat çeken bu tasarım 3700 mAh bataryası ile de ilk kullanıcılardan tam not almayı başardı. Sadece 185 gram ağrılığında olması ve ebatları da tasarımı farklı kılıyor. Bu arada ekranın da 6.41 inç olduğu bilgisini de aktaralım. Küçük ekranlı telefonlar kategorisinden bu yönüyle çıkıyor.

10- Xiaomi Mi 9

Ekranı 6.39 inç ve 1080 x 2340 piksel çözünürlük ile beklentileri karşılayan bir tasarım! Teknik açıdan da özellikleri sınıfı geçiyor. Örneğin bataryası 3300 mAh ve bu yönü de çok beğenildi. Arkasında 48 MP ve 16 MP kamera bulunuyor. 

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)