2016‹da Alınabilecek En iyi Tabletler

2016’da Alınabilecek En iyi Tabletler
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Eğer bu yıl tablet almayı planlıyorsanız yazımızı okumanızı tavsiye ederiz. Çünkü sizin için 2016 yılının en iyi tabletlerini listeledik. 

İşte en iyi tabletler!

Samsung Galaxy Tab S3

2016 yılında Samsung tablet konusunda Apple’a yetişecek gibi görünüyor. Galaxy Tab 3 hakkında, tıpkı Galaxy S6 Edge gibi kavisli bir ekrana sahip olacağı yönünde söylentiler var. Bu söylentiler gerçekse farklı bir görünüme sahip bir tablet ortaya çıkacağı kesin. 

Ayrıca bu tablette yüksek çözünürlük ve güçlü bir işlemci de garantidir. Samsung Galaxy Tab 3’ün bir üst versiyonunun ismi ne olur tam olarak bilinmese de oldukça kullanışlı ve fark yaratan bir tablet olacağı kesin. 

iPad Mini 5

Her ne kadar 2016 yılında tanıtılacağı kesinleşmese de eğer yeni bir iPad Mini modeli gelirse kuşkusuz iPad Mini 4’ten daha fazla ihtiyaçları karşılayacak. 

iPad Mini 4’ün yeterince beğenilmeyen A8 işlemcisinden sonra, iPad Mini 5’te en düşük A9X Yonga işlemci kullanılması bekleniyor. Tabi ki bu modelin iOS 10 ile gelmesi de beklentiler arasında. 

iPad Air 3

Aslına bakarsanız 2015’in sonlarında tanıtılması beklenen iPad Air 3 2015’te tanıtılmadı. Bu nedenle 2016 yılında çıkacak olan bu yeni modelde beklenen 4K çözünürlük. 3D Touch özelliği ise şu an için gerçekleşmeyecek gibi duruyor. 

Sony Xperia Z6 Tablet

2016 yılının haziran ayında çıkması beklenen Sony Xperia Z6 Tablet, yine Sony’’nin bir klasiği olan su geçirmez özelliği ile gelebilir.

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)