Telefonunuzu Seçin

Varsayılan Telefon
Telefonunuza uygun resimli kapakları görmek için cihazınızı seçin

Zincirli

Zincirli çeşitleri

Cep telefonlarınızdan en yüksek faydayı alabilmek için, onu daha rahat bir şekilde kullanabilmek için birçok farklı aksesuar seçeneğine MobilCadde.com‹dan ulaşabilirsiniz. Yürüyüş yaparken, spor yaparken size büyük kolaylık sağlayacak olan kılıfların başında askılı kılıf seçenekleri geliyor. Çok sevilen bu kılıflar zamanla yeni modellerle karşımıza çıkmaya başladı. Askılı zincir telefon kılıfı birçok marka ve model cep telefonu için üretilmeye başlandı.

Zincirli kılıf seçenekleri iPhone, Samsung, Huawei, Oppo, Xiaomi gibi birçok telefon modeli için sitemizde mevcut. Renkli ve özel tasarımlardan oluşan bu telefon kılıfları size telefonunuzu daha rahat bir şekilde kullanım sunmasının yanı sıra, telefonunuz elinizden düştüğünde ya da yanlışlıkla bir yere çarptığınızda telefonunuzu korumanıza da yardımcı olacaktır. Zincir askılı kılıf telefonunuza özel olarak hazırlanmakta olur, tam bir şekilde uyum sağlamaktadır. Telefonunuzun tüm özelliklerini ve tuşlarını da kolaylıkla kullanabilirsiniz. Beğenebileceğiniz birçok farklı tasarımda zincir detayları el işçiliği ile hazırlanarak, seçtiğiniz kılıfa uyarlanmaktadır.

MobilCadde‹de telefonunuz için binlerce seçenek sizi bekliyor. Eğer hala zincirli telefon kılıfı konforuyla tanışmadıysanız geç kalmış sayılmazsınız. Bu modellerimiz küçükten büyüğe herkesin beğenebileceği farklı formlarda bulunuyor. Kendi zevkinize göre günlük hayatınızda kullanabileceğiniz bir seçim yaptıktan sonra dilerseniz sevdiğiniz kişiler için modellerimize gözatabilirsiniz. Kızınıza, en yakın arkadaşınıza, annenize hediye alternatifi olarak bu kılıflarımızı değerlendirebilirsiniz.

Sitemizden yapacağınız tüm alışverişlerde iade ve değişim imkanı mevcuttur. Bu sayede tüm alışverişlerinizi keyifli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Ürünler tarafınıza ulaştıktan sonra müşteri hizmetlerimizle ya da sosyal medya hesaplarımız üzerinden bizimle iletişime geçerek iade ya da değişim talebinde bulunmak istediğiniz ürünleriniz ile ilgili olarak destek alabilirsiniz. 2010 yılından itibaren cep telefonu aksesuarı sektöründe hizmet veren MobilCadde, ürünlerinizi en kısa sürede, sağlam bir şekilde tarafınıza ulaştırmayı hedeflemektedir.

Sürekli güncellenen ürün seçeneklerimiz sayesinde, her zaman en popüler ürünlere en kısa zamanda ulaşabilirsiniz. En yeni ve stoklarla sınırlı olan modellerimize herkesten önce sahip olarak, mobil aksesuar modasını tarzınıza yansıtabilirsiniz. Telefonunuzu korumak için ve telefonunuzun ilk günkü gibi kusursuz gözükmesi için her zaman mutlaka bir telefon kılıfı kullanmanızda fayda var. Telefon kılıflarını zevkinize göre ince ya da daha ultra koruma özellikte de seçebilirsiniz üstelik. Dilerseniz kılıf seçiminizi yaptıktan sonra da yine cihazınıza özel olarak hazırlanmış bir ekran koruyucusu da tercih edebilir, telefonunuz için sağladığınız korumayı maksimum seviyeye çıkartabilirsiniz.