Sulu Simli Kişiye Özel Kılıflar

Telefona özel filtrele

Sulu Simli Kişiye Özel Kılıflar

Her cihaza özel, rengarenk, eğlenceli sulu simli kişiye özel kılıf çeşitleri MobilCadde’de. Dilediğiniz gibi kişiselleştirebileceğiniz bu modeller ile telefonunuza apayrı bir hava katabileceksiniz.

İstediğiniz ismi yazabileceğiniz kişiye özel sulu simli kılıflar ışıl ışıl bir görüntü elde edebilirsiniz. Kılıfın içerisindeki göz kamaştıran, parlak detaylar ile cep telefonunuzun muhteşem ahengini görmek için cihaz modelinizi seçerek ilgili kategorimizi ziyaret edebilirsiniz. Üstelik istediğini kılıf rengini seçerek, üzerine yazmak istediğiniz yazıyı belirttikten sonra kılıfınızın ön izlemesini görebilirsiniz. İster kendi adınızı isterseniz sevdiklerinizin adını yazıp, hazırlayabileceğiniz bu kılıflar ayrıca özel günlerde sizin için güzel bir hediye seçeneği de olacak.

Telefonunuz için hem farklı bir aksesuar olacak hem de onu darbelere karşı koruyacak olan sulu simli kılıflar cihazınızın kenar kısımlarında iyi bir koruma sağlamanın yanı sıra arka kısmını da tamamen korur. Silikon kenar kısımları cihazınıza kılıfı takarken zarar vermeyeceği gibi çift taraflı arka katmanı sayesinde cihazınızda ayrıca koruma elde edebilisiniz.

MobilCadde’nin ışıltılı tasarımlarına sahip olmak için istediğiniz tasarımı hazırlayıp, ürünlerinizi sepete eklemeye başlayabilirsiniz. Sadece birkaç adımda dilediğiniz ödeme seçeneğini tercih ettikten sonra alışverişinizi tamamlayabilirsiniz. Aynı gün kargo seçeneğine sahip bu ürünler için ayrıca hiçbir kargo ücreti ödemeniz gerekmeyeceği gibi günlerce ürününüzü beklemek zorunda da kalmazsınız.