Telefonunuzu Seçin

Varsayılan Telefon
Telefonunuza uygun Santa Barbara marka ürünleri görmek için cihazınızı seçin

Santa Barbara

    

Santa Barbara Hakkında

Akıllı cep telefonu kullanımı günümüzde birçok farklı marka ve model seçimi ile piyasada yer alıyor. Bu akıllı cep telefonu seçiminizde marka ve modellerine göre en kaliteli ve farklı Santa Barbara kılıf modelini de satın alabilirsiniz.

Santa Barbara markasına ait olan modellerde son derece şık ve iddialı olan desenlere sahip olan ürünlerin yanı sıra son derece sade olan modellerde yer alıyor. Doğa temasına ait olan desenlere sahip olan modellerin yanında deri tasarım ve malzemeye ait olan modelleri de sitemizde yer alan kategorimiz içinde bulabilirsiniz. Son derece şık olan tasarımlar kapaklı kılıfların yanında sadece arka kapak kılıfların yer aldığı modeller içinde telefon marka ve modeliniz ile uyumlu olan seçimi yaparak anıdan sipariş verebilme imkânınız bulunuyor. Sitemizde yer alan Santa Barbara polo kılıf modelleri son derece kaliteli olup kolay çıkarılıp takılma özelliğine sahiptir.

Cep telefonunuzu en ideal koruma alanına olacak olan bu kılıflar darbe emicidir. A kalite işçilik ve malzeme ile üretimi yapılmış olan ürünlerde kapaklı tasarımlarda kart koyma gözü de yer alıyor. Silikon malzeme ile üretilen kılıflar harika kalıp kesimi ile cep telefonunuz ile tam bir uyum sağlayacak olan özelliğe sahiptir. Sitemizde yer alan Santa Barbara marka kılıf ürünlerinden beğendiğiniz ve stilinize uygun olan ürünleri anında sipariş vererek sahip olabilirsiniz. Sitemizden yapılan alışverişlerde hızlı kargo hizmeti ile ürünleriniz sipariş verdiğiniz aynı gün adresinize gönderilir.