Telefonunuz

Apple iPhone 12 Pro Max
Apple
iPhone 12 Pro Max
Değiştir

Apple iPhone 12 Pro Max Kişiye Özel Kılıf Tasarla

Apple iPhone 12 Pro Max Kişiye Özel Kılıf Çeşitleri

Sürekli olarak cep telefonunuzu değiştirme şansınız olmayabilir. Bu durumda telefonunuzun kılıfını değiştirerek farklı bir görünüm elde edebilirsiniz. Kişiye özel kılıflar bu iş için birebirdir.

iPhone 12 Pro Max kişiye özel kılıflar sayesinde telefonunuz daha şık görünecek. Aynı zamanda çizilme, kırılma, çatlama gibi dış etkilerden zarar görmesi de engellenecek. 

Sitemizde -mobilcadde.com- telefonunuz için özel tasarımlar sunmaktayız. Başka hiç kimsede olmayan modeller ile telefonunuz farklı görünebilir. Veya istediğiniz bir fotoğrafı telefonunuzun kılıfında taşıyabilirsiniz. Yüksek baskı kalitesi ile renkleri solmayan kılıfınızı uzun süre kullanabilirsiniz. Bu da sizi sürekli kılıf değiştirme masrafından koruyacaktır. 

iPhone 12 Pro Max kişiye özel kılıf direkt sizin telefonunuza göre yapıldığından uyum açısından sorun yaşanmayacaktır. Kılıf, telefonunuza tam olarak uygun ölçülerdedir,tereddüt etmenize gerek kalmayacak.

Kılıf Tasarımı Nasıl Yapılıyor? 

Siz tasarlayın, biz üretelim. Seçtiğiniz telefon modelinin kılıfını tamamen sizin belirlediğiniz şekilde basıp size yolluyoruz. Kılıfın rengini, desenini, yazısını istediğiniz biçime sokma konusunda özgürsünüz. Ardından biz kılıfınızın baskısını yapıp en kısa sürede size ulaştırıyoruz. Sizin başka bir işlem yapmanıza, yorulmanıza gerek kalmıyor. 

Kılıf Kullanmanın Avantajları Nelerdir?

Kılıfınızı kullanmaya başladığınızda özel tasarımlı olmasından dolayı şık bir görüntü elde ediyorsunuz. Bunun yanı sıra telefonunuzu alacağı darbelere, çizilmeye, çatlamaya karşı da korumuş oluyorsunuz. Uygun fiyatlı mobilcadde.com kişiye özel kılıfları sayesinde bütçeniz korunmuş olacak. 

Neden mobilcadde.com’dan Kişiye Özel Kılıf Almalıyım?

mobilcadde.com üzerinden aldığınız kılıflarda yüksek baskı kalitesine sahip olursunuz. Kılıfınızız telefonunuza uyup uymayacağına dair bir kuşkunuz kalmaz. Kişiye özel telefon kılıfınızın renk, resim, yazısını yani tüm tasarım aşamalarını siz belirlersiniz. Bizler de sizi yormadan hayalinizdeki kılıfı elinize ulaştırırız. Ayrıca fiyatlar her bütçeye uygundur. Bu kalitedeki baskıyı, bu fiyata satın alabileceğiniz tek adres biziz.