Telefonunuz

Apple iPhone XS
Apple
iPhone XS
Değiştir

Apple iPhone XS Kişiye Özel Kılıf Tasarla

Apple iPhone XS Kişiye Özel Kılıf Çeşitleri

Telefon kılıfı kullanarak telefonunuzun ömrünü uzatabilirsiniz. Kılıf modelleri aynı zamanda telefonunuza tamamen kendi tarzınızı yansıtmanızı da sağlar. Özellikle kişiye özel bir kılıf kullanımı ile telefonunuza kişisel bir görünüm kazandırmanız çok daha kolay olur. Sizlere bu sayfada iPhone XS kişiye özel kılıf modellerini sunuyoruz. Bu tasarımlar arasından seçtiğiniz bir model üzerinde dilediğiniz değişikliği yapabilirsiniz. 

Tamamen sizin eseriniz olan bir tasarımı kullanmak elbette çok keyifli olacak! Sizlere sunduğumuz iPhone XS kişiye özel kılıfları arasında üzerinde isim yazan modeller de mevcut. Dilediğiniz kelimeyi yazabilir ve aynı zamanda kılıf üzerindeki rakamları ve desenleri değiştirebilirsiniz. Yılın en trend desenlerini sizlere seçenek olarak sunuyoruz. 

Desteklediğiniz takımın renklerini taşıyan bir kılıf modeline de sahip olabilirsiniz. Çeşitli süslemeler eşliğinde isim yazan kılıf modelleri sevdikleriniz için harika bir hediye seçeneği olabilir. Favori renklerini taşıyan bir kılıfa sahip olmak için hemen tasarımınıza başlayabilirsiniz. Sayfa üzerinden yüklediğiniz fotoğrafın kılıf üzerine baskı yoluyla uygulanması da tercihleriniz arasında yer alıyor. 

Hayranı olduğunuz sanatçının ya da sevdiğiniz karakterlerin fotoğraflarının bulunduğu bir telefon kılıfına sahip olmanız çok kolay! Hemen şimdi sizlere sunduğumuz modelleri incelemeye başlayın. Seçtiğiniz bir tasarım üzerinde değişiklik yaptıktan sonra siparişinizi tamamlayabilirsiniz. Sizlere sunduğumuz uygun fiyat avantajına cazip ödeme kolaylıkları da eşlik ediyor. Yüz güldüren ödeme seçeneklerinden ve ücretsiz kargo fırsatında da faydalanabilirsiniz.