Telefonunuz

Apple iPhone X
Apple
iPhone X / XS
Değiştir

Apple iPhone X Kişiye Özel Kılıf Tasarla

Apple iPhone X Kişiye Özel Kılıf Çeşitleri

Cep telefonunuzu en şık kılıf modeli ile birlikte kullanarak görünümünü kişiselleştirebilirsiniz. Mevcut kılıf modellerinden daha farklı bir tasarıma yönelmek için kişiye özel kılıflara da göz atabilirsiniz. Kategorimiz içerisinde iPhone X kişiye özel kılıf tasarımları bulunuyor. Size sunduğumuz seçenekler arasından dilediğinizi seçerek kendi kılıfınızı tasarlayabilir ve tamamen size özel bir kılıf kullanmanın keyfini yaşayabilirsiniz. 

Yapmanız gereken sadece mevcut kılıf seçeneklerinden birine tıklayarak tasarımını zevklerinize göre değiştirmeniz olacak. Her bir kılıf modeli iPhone X kişiye özel kılıflar kategorisinde yer aldığından kullandığınız telefon modeli ile birebir uyumludur. Bu nedenle telefonunuza uygun olup olmadığı endişesi yaşamadan dilediğiniz modeli hemen seçebilirsiniz. 

İsterseniz en beğendiğiniz fotoğrafınız da kılıf üzerinde olabilir. Fotoğrafınızı yükleyerek en kaliteli baskı teknolojisi ile kılıfınızın üzerine uygulanmasını sağlayabilirsiniz. Hazırladığınız tasarım kalite düzeyi yüksek malzemeler kullanılarak üretiliyor. Bu sayede kılıfınızı deforme olmadan, renkleri solmadan ve canlı görünümünü koruyacak şekilde uzun süre kullanma şansını da ede edeceksiniz. Seçtiğiniz kılıfın rengini, desenini, üzerindeki rakamı ya da yazıyı istediğiniz gibi değiştirin. 

Tasarımınızı tamamladığınızda tamamen size özel olan kılıf modelini kısa sürede hazırlayarak adresinize ulaştırıyoruz. Bu sayede telefonunuzu kişiselleştirmek için de ekstra bir işleme gerek kalmayacak. Sadece size özel olan bir kılıf modeli ile cep telefonunuzu çizilmeye ya da çatlamaya karşı da korumuş olacaksınız. Uygun fiyatlardan da faydalanarak size özel kılıf modelini hemen tasarlamaya başlayabilirsiniz.