Telefonunuz

Sony Xperia XZ Premium
Sony
Xperia XZ Premium
Değiştir

Sony Xperia XZ Premium Kişiye Özel Kılıf Tasarla

Sony Xperia XZ Premium modeli için şu an kişiye özel kılıf satışı yapamıyoruz. Daha sonra tekrar ziyaret edebilir, diğer telefon modellerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sony Xperia XZ Premium Kişiye Özel Kılıf Çeşitleri

Cep telefonları hakkında herkes aynı düşüncede olsa gerek: “Hayatımızın olmazsa olmazları!” Hele ki akıllı telefonlar, bizim kurtarıcımız olarak rol alıyorlar bu hayatta… Tüm işlerimizi bu akıllı telefonlar sayesinde halledebiliyoruz. Ve sadece bu nedenle bile, bütün telefonlarımız korunmayı hak etmiyorlar mı? İşte hak ettikleri bu korumayı da, kılıflar sayesinde sağlıyoruz. 

Günümüzde her alanda olduğu gibi, bu alanda da birtakım gelişmeler söz konusu. Normal ve sıradan olan kılıfların yerine; özel tasarımlı kılıflar daha hoş görünüyor göze. Bu nedenle hoş görünümlü kılıflar daha çok tercih ediliyor. Fakat bizim bu hoş görünümlü kılıflardan daha farklı tasarımlarımız da mevcut. Kişiye özel tasarlanmış bu farklı kılıflarımız, sizleri çok memnun edecek!

Sony Xperia XZ Premium akıllı telefonunuz için, sitemizde yer alan ve kişilere özel olarak tasarlanmış kılıflarımız arasından seçim yapabilirsiniz. Bu modeller arasından dilediğinizi seçebilir, yazılar ve renklerde değişiklikler yapabilirsiniz. Bu sayede tamamen size özel bir kılıf elde etmiş olursunuz. 

Sitemizde yer alan, kişilere özel olarak tasarlanmış kılıfları istemediğiniz takdirde; size ikinci bir seçenek de sunuyoruz. Kendi kılıf tasarımınızı kendiniz de oluşturabilirsiniz! Bunun için sitemize bir görüntü yüklemeniz yeterli olacak. Telefon kılıfınızda yer almasını istediğiniz bir görüntüyü bize göndererek, tamamıyla size özel bir kılıf oluşturabilirsiniz. Üstelik oldukça da basit bir yükleme işlemiyle! 

Sony Xperia XZ Premium kişiye özel kılıf modellerimiz değer verdiğiniz kişiler için hediye olarak da alabilirsiniz. Telefonlarımızın en değerli varlıklarımız olduğu şu dönemde, oldukça da hoş bir hediye olacaktır. 

Sitemizden 20 TL ve üzeri tutarda alışveriş yaptığınız takdirde, ücretsiz kargo hakkı sizin olacak. Bunun yanı sıra, kapıda ödeme kolaylığını da sizlere sunacağız. 

Haydi durmayın, kılıfınız size özel olsun!