Telefonunuz

Asus ZenFone 3 ZE552KL
Asus
ZenFone 3 ZE552KL
Değiştir

Asus ZenFone 3 ZE552KL Kişiye Özel Kılıf Tasarla

Asus ZenFone 3 ZE552KL modeli için şu an kişiye özel kılıf satışı yapamıyoruz. Daha sonra tekrar ziyaret edebilir, diğer telefon modellerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Asus ZenFone 3 ZE552KL Kişiye Özel Kılıf Çeşitleri

Cep telefonunuz için tasarlanmış onlarca farklı telefon kılıfı arasından dilediğinizi seçebilirsiniz. Eğer kullandığınız kılıfın sadece size özel olmasını isterseniz bu durumda kişiye özel kılıf seçiminde de bulunabilirsiniz. Kategorimiz içerisinde Asus ZenFone 3 ZE552KL kişiye özel kılıf seçenekleri yer alıyor. Hemen kendi kılıfınızı kendiniz tasarlamaya başlayabilirsiniz. 

Dilerseniz fotoğrafınızı yükleyebilir ve sizin için üzerinde fotoğrafınızın bulunduğu bir kılıf üretilmesini sağlayabilirsiniz. Sizlere Asus ZenFone 3 ZE552KL kişiye özel kılıflar sunarak bu tasarımlardan ilham almanızı sağlıyoruz. Renkleri, yazıları ya da şekilleri düzenleyebilir ve gönlünüzce bir kılıf modeli dizaynı hazırlayabilirsiniz. Kolaylıkla yapabileceğiniz kılıf tasarımınız sadece size özel olacak. 

Mevcut modellerin üzerine tıklayarak istediğiniz tüm değişimleri yaptıktan sonra tasarımınız tamamlayabilirsiniz. Bu sayede siparişinizi hemen iletebilir ve özel olarak tasarladığınız kılıfın en kısa sürede adresinize ulaşmasını ağlayabilirsiniz. İstediğiniz herhangi bir fotoğrafı dahi kullanabileceğiniz kişiye özel kılıf tasarımınız kısa sürede hazırlanarak kapınıza kadar ulaşıyor. Üstelik seçtiğiniz renk, yazı ya da figür sizin istediğiniz bölümüne baskı şeklinde ekleniyor. 

Sevdiğiniz çizgi karakterin, sanatçının ya da desteklediğiniz takımın yıldız oyuncusunun fotoğrafının da telefon kılıfınızda olmasını sağlayabilirsiniz. Çünkü istediğiniz her fotoğrafı “yükle” bölümüne tıklayarak yükleyebiliyorsunuz. Başka hiç kimsede olmayan, sadece size özel ve sizin tasarımınız olan telefon kılıfına sahip olmak işte bu kadar kolay! En uygun fiyatlar ve ücretsiz kargo fırsatları eşliğinde siz de kendi telefon kılıfınızı hemen kendiniz tasarlayın!