Microsoft Kılıfları

Microsoft kılıf çeşitleri

Son dönemde akıllı cep telefonu piyasasında adından sıkça söz edilmeye başlanan Microsoft’un geniş ekranlı, HD kalite ekran çözünürlüğü olan bir Lumia modelini aldınız ama onu dış etkenlerden nasıl koruyacağınız bilmiyorsunuz. O halde MobilCadde.com’la henüz tanışmadınız. 

İster akıllı cep telefonu, ister tablet ya da akıllı saat olsun kılıflar, cihazlarınızı ilk günkü gibi korumanıza yardım eden; çiziklerden ve düşürmelere bağlı darbelerden koruyan en etkili yardımcılardır. Aynı zamanda şık tasarımlarıyla da cihazlarınızı farklılaştırması ile de tercih edilirler.

MobilCadde.com sektördeki uzun yılların verdiği deneyim ve müşteri odaklı bir çalışma anlayışıyla hizmet veren kaliteli, şık ve zarif Microsoft kılıflarını en uygun seçenekle tüketiciyle buluşturan lider bir kuruluştur. Silikon, gerçek deri, yumuşak ya da sert rubber, metal ya da plastik malzemeler arasından yapacağınız kılıf seçimini MobilCadde.com güvencesiyle yapabilirsiniz.

Cihazınızla yüzde yüz uyumlu kılıflar  MobilCadde.com’un hızlı ve çalışkan ekibi sayesinde en çabuk şekilde kargoya verilir.  Ayrıca, uygun taksit seçenekleri, saat 16:00’a kadar verdiğiniz siparişler için aynı gün kargo imkanı ve 40 TL üzerine de ücretsiz kargo gibi fırsatlar da sizleri bekliyor.  Üstelik ücretsiz iade ve değişim hakkınız da her zaman geçerli. 

Microsoft Kılıfları aynı gün stoktan teslim seçenekleriye sitemizde
Aradığınız Microsoft modelini bu listede bulamadıysanız tüm liste için tıklayınız