Eiroo DVI - HDMI Çevirici Dönüştürücü

Eiroo DVI - HDMI Çevirici Dönüştürücü
  • Marka: Eiroo
  • Ürün Kodu: #79143
  • Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir.
  • Ürün Açıklaması

    Özellikler
    Yurtdışı Satış Yok
    Stok Kodu #79143

    Eiroo DVI - HDMI Çevirici Dönüştürücü



    Bilgisayar günümüzde iş ya da günlük yaşantımız içinde vazgeçemediğimiz ve hayatımızı hem kolaylaştırıp hem de eğlenceli hale getirebilecek olan bir cihazdır. İş yaşamında birçok işlemi gerçekleştirmeye yarayan cihaz aynı zamanda günlük yaşantı içinde hem iletişim hem de eğlence için oldukça idealdir. Bunun yanı sıra farklı çözünürlüğe sahip olan televizyonlarda yeni nesil olarak evlerimizde yerini aldılar. Bilgisayar, TV, projeksiyon ve buna benzer birçok monitör de ise ekran bağlantı kısımları birbirinden farklı olabiliyor. Bu sıkıntının yaşanması durumunda ise çevirici dönüştürücüler ile sorun çözülebilmektedir. 

    DVI, HDMI, VGA gibi farklı ekran bağlantıların birbirine çevrilmesi dönüştürülmesi işlemi için bağlantı kısımlarının hangilerine ait olduğunu bilmek yeterlidir. Cortrea markasına ait olarak tasarlanmış olan DVI –HDMI çevirici dönüştürücü sayesinde DVI bağlantısına sahip olan ekranınız HDMI çıkışlı olan bağlantı ile birleştirilebiliyor.  DVI – HDMI çevirici dönüştürücü ile kısa sürede bağlantınızı gerçekleştirerek tüm işlemlerinizi yapmanız mümkün olabiliyor. Kurulum, yazılım ya da önceden yapılması gereken hiçbir yüklemeye gerek kalmadan bu ürünü anında kullanarak sıkıntının çözümüne ulaşabilirsiniz. Bağlantının kopmasına engel olan yan yuva dişleri sayesinde bağlatınız son derece sağlam olur. 

    Sitemizden ürününüzü hemen sipariş vererek kısa süre içinde kullanmaya başlayabilirsiniz. Ürün ve marka konusunda geniş bir yelpazeye sahip olan sitemizden yapacağınız alışverişler sonrasında yedi gün içinde ise iade ve değişim hizmetini de ücretsiz olarak gerçekleştiriyoruz. Teknoloji çağında ihtiyacınız olan tüm bağlantı ürünlerini sitemizde görebilir ve farklı markalara ait fiyat skalalarını inceleyerek ürün ya da ürünlere arzu ettiğiniz fiyat ile sahip olabilirsiniz.



    Ürünün Teslimat Süresi

    Bu ürünün ortalama teslimat süresi
    Bu ürün ortalama 3 iş günü içersinde kargoya teslim edilir.
    • Siparişlerin gönderim süreci, kredi kartı güvenlik kontrolünün tamamlanması veya havale/eft ödemenizin onaylanmasıyla başlar.
    • Ortalama gönderim süresi ürün gruplarına göre değişebilmektedir. Bu ürün ortalama 3 iş gününde kargoya verilebilmekte olup nadiren tedarik sürecine bağlı olarak kısa süreli gecikmeler yaşanabilir, bu durumda size e-mail ile bilgi verilir.
    • En geç 30 Nisan 2024 Salı günü kargoda

    Taksit ve Ödeme Seçenekleri

    Kargo ücreti: 50,00 TL (300,00 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo ücretsiz)

    Tek Çekim kredi kartı ile 187,76 TL

    Havale ile %3 indirimli 182,13 TL

    Kapıda nakit ödeme ile 202,76 TL

    Mobil Ödeme ile: 191,76 TL

    Taksit: Peşin fiyatına 6 taksit

    Taksit alışveriş yapabileceğiniz kredi kartları: Garanti kredi kartları, Bonus özellikli kredi kartları, Yapı Kredi Bankası kredi kartları, World Card özellikli kredi kartları, Finans Bank kredi kartları, İş Bankası kredi kartları, Maximum özellikli kredi kartları, Akbank kredi kartları

    Bunlara da bakın