Eiroo Display Port Kablo 1.8 M

Eiroo Display Port Kablo 1.8 M
  • Marka: Eiroo
  • Ürün Kodu: #79137
  • Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir.
  • Ürün Açıklaması

    Özellikler
    Uzunluk: 180cm
    Yurtdışı Satış Yok
    Stok Kodu #79137

    Eiroo Display Port Kablo 1.8 M



    Günlük yaşantıdan iş hayatına kadar birçok alanda teknolojik gelişmelerden faydalanabiliyoruz. Bu yararlanma içerisinde hayatımızı oldukça kolaylaştıran, çalışmalarında daha sağlıklı, düzenli olmasını sağlayan ve keyifli zan geçirilmesine de destek veren cihaz kullanımları yer alıyor. Televizyon, bilgisayar ve buna benzer monitör ekranları arasında bağlantı sağlanması gereken durumlarda ise çeşitli kablolardan faydalanılır. Port olarak bilgisayar dilinde kullanılan ve liman anlamını içeren bu terim veri alımını sağlamanın yanı sıra istenen yere verinin ulaştırılmasına da katkı sağlar. Elektrik yerine bilgisayara bağlanan bu kablo girişleri Dis birimleri için özel olarak tasarlandı. 

    Cortrea markası ile sitemizde yer alan Display Port kablo ise 1,8 metre uzunluğunda olup istenen bağlantının sağlanması için yeterli uzaklığı da size sunar. Display Port kablo 1,8 m olan uzunluğu ile bağlantının uzaklık gözetmeden yapılmasını sağlarken aynı zamanda herhangi bir kurulum ya da yazılıma da gerek duymaz. Ayrıca cihazınız ile mükemmel bir uyum yakalayarak yuvaya kolaylıkla yerleşen Cortrea Display Port kablo kilit mekanizması özelliği ile kullanıcılara sunuluyor. Bağlantı yuvasına kolaylıkla oturacak olan ucu kilit mekanizması ile sağlamlaştırarak her hangi bir gerilme ya da çarpma ile bağlantının kopması engellenir. Kilitlenmesi oldukça kolay olan Cortrea Display Port kablonun çıkarılması da yer alan kilit tuşuna basılı tutulması ile rahatlıkla gerçekleşir.

    1,8 m uzunluğunda olan Cortrea Display Port kablo ürününe sahip olmak için hemen sipariş onayını vererek ücretsiz kargo fırsatında da faydalanabilirsiniz. Kapıda ödeme kolaylığı sayesinde ürününüzü teslim alırken ödemenizi gerçekleştirme imkânınızda yer alıyor.



    Ürünün Teslimat Süresi

    Bu ürünün ortalama teslimat süresi
    Bu ürün ortalama 3 iş günü içersinde kargoya teslim edilir.
    • Siparişlerin gönderim süreci, kredi kartı güvenlik kontrolünün tamamlanması veya havale/eft ödemenizin onaylanmasıyla başlar.
    • Ortalama gönderim süresi ürün gruplarına göre değişebilmektedir. Bu ürün ortalama 3 iş gününde kargoya verilebilmekte olup nadiren tedarik sürecine bağlı olarak kısa süreli gecikmeler yaşanabilir, bu durumda size e-mail ile bilgi verilir.
    • En geç 3 Nisan 2024 Çarşamba günü kargoda

    Taksit ve Ödeme Seçenekleri

    Kargo: Ücretsiz

    Tek Çekim kredi kartı ile 366,67 TL

    Havale ile %3 indirimli 355,67 TL

    Kapıda nakit ödeme ile 381,67 TL

    Taksit: Peşin fiyatına 6 taksit

    Taksit alışveriş yapabileceğiniz kredi kartları: Garanti kredi kartları, Bonus özellikli kredi kartları, Yapı Kredi Bankası kredi kartları, World Card özellikli kredi kartları, Finans Bank kredi kartları, İş Bankası kredi kartları, Maximum özellikli kredi kartları, Akbank kredi kartları

    Bunlara da bakın