WhatsApp‹tan Gelen Mesaj Uygulama İçinden Nasıl Farklı Dile Çevrilir?

WhatsApp’tan Gelen Mesaj Uygulama İçinden Nasıl Farklı Dile Çevrilir?
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp Messenger uygulamasından gelen mesajları, uygulamadan çıkmaya gerek kalmadan bir dile çevirmek istiyorsanız bu işlemi Google’ın Translate uygulaması üzerinden yapacağınız basit bir kaç ayarlama ile kolayca yapabilirsiniz. Böylece her mesajı çevirmek için kopyalayıp, uygulama içinden çıkıp, farklı bir çeviri uygulamasına giriş yapmanız gerekmeyecek.

Android işletim sistemine sahip telefonlarda kullanabileceğiniz bu özellik için yapmanız gereken ayarlar şunlar;

-Öncelikle telefonunuzda Google Çeviri uygulamasının yüklü olduğundan emin olun. Yüklü değilse Google Play Store’dan uygulamayı telefonunuza indirin.

-Google Çeviri uygulamasını açın ve sol üstteki alt alta 3 nokta (seçenekler) menüsüne dokunun.

-Ayarlar menüsü altından “Çevirmek İçin Dokun” seçeneğini açın ve bu özelliği etkinleştirin.

Uygulama içinden çeviri yapma özelliğini kullanmak için WhatsApp’a çevirmek istediğiniz mesajın üzerine basılı tutun ve Kopyala seçeneğine dokunun ve mesajı farklı bir dile çevirmek için ekranın sağ tarafında çıkan Google Çeviri butonuna dokunun.

Çeviri otomatik olarak İngilizce’ye yapılacak. Çevrilmesi hedeflenen dili çeviri ekranından “Yeni çeviri” seçeneğine dokunarak değiştirebilir, Google’ın sunduğu tüm dillerden, tüm dillere zaman kaybetmeden çeviri yapabilirsiniz.

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)