WhatsApp‹ta Gönderilen Mesaj Nasıl Geri Alınır?

WhatsApp’ta Gönderilen Mesaj Nasıl Geri Alınır?
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp her güncellemesinde birçok kullanıcısı tarafından merakla beklenen özellikleri devreye almaya devam ediyor. Her WhatsApp kullanıcısının başına gelmiştir; zaman zaman yanlış kişiye yazdığınız mesajı zaman zaman da yanlış yazdığınız bir mesajı hiç göndermemiş olmak istersiniz.

Uygulamada gönderdiğiniz mesajı silme özelliği vardı ancak bu mesaj yalnızca sizin sohbet pencerenizden siliniyordu. Karşı tarafa mesajınız iletiliyordu ve geri dönüşü bulunmuyordu. 

WhatsApp’ın beta kullanıcıları ile test etmeye başladığı bu özellik sayesinde gelecek birkaç güncelleme içerisinde gönderdiğiniz mesajları geri alabileceksiniz/silebileceksiniz.

WhatsApp’ta gönderilen mesajı geri alma özelliği nasıl kullanılacak?

Bu özellik tüm WhatsApp kullanıcılarının kullanımına sunulduğunda aşağıdaki adımları izleyerek gönderdiğiniz mesajları geri alabileceksiniz.

WhatsApp uygulamasını açın ve geri almak istediğiniz mesajınızın bulunduğu sohbet penceresine erişin

Geri almak istediğiniz mesajınızın üzerine basılı tutun ve seçili hale getirin

Geri alacağınız mesajı parmağınızı basılı tutarak seçtikten sonra çıkan seçeneklerden “Geri Al” seçeneğini seçin

“Bu mesajı geri almak istiyor musunuz?” onay penceresinde “Onay” seçeneğine dokunun ve işte bu kadar! Gönderdiğiniz mesajı geri aldınız.

Gönderdiğiniz mesajı geri alma işleminde iki senaryo var. Alıcı mesajı okumuş ise sohbet penceresinden silinecek ancak mesajı gördüğü için iş işten geçmiş olacak.

Özelliği anlamlı kılan senaryo ise gönderdiğiniz mesaj henüz okunmamış ve geri alma işlemi yapmış olmanız.

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)