WhatsApp‹ın Yeni Özelliklerini Herkesten Önce Siz Kullanın

WhatsApp’ın Yeni Özelliklerini Herkesten Önce Siz Kullanın
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, özellikleri yayınlamadan önce kullanmak ve test etmek isteyen kullanıcıları için Google Play Store’da beta/test programını resmen başlattı.

Sık sık yaptığı güncellemeler ile kazandırılan yeni özellikleri herkesten önce test etmek istiyorsanız saniyeler mertebesinde sürecek, kısa bir başvuruda bulunmanız yeterli. WhatsApp Android beta programına buradan katılabilirsiniz.

Beta programına katılmak istediğinizi belirttikten sonra uygulamaya  size özel bir güncelleme gönderiliyor. Uygulamayı güncellediğinizde artık test kullanıcısı oluyorsunuz. Beta programında karşılaştığınız hatalar ya da farklı bir nedenle ayrılmak isterseniz yine aynı sayfadaki “Programdan ayrıl” bağlantısına tıklamanız, telefonunuzdaki uygulamayı kaldırıp, Play Store’dan yeniden indirmeniz yeterli olacaktır.

Yeni özellikleri herkesten önce kullanmak ve test etmek isteyen kullanıcılar için beta programının sadece Android’de olduğunu, iOS için şirketten herhangi bir açıklama yapılmadığını da belirtelim. Ayrıca beta yani test sürümü olduğu için herkese açık versiyonu kullanan kişilerin karşılaşmadığı hatalarla karşılaşmanız da mümkün.

Teknoloji, akıllı telefonlar ve uygulamalarla yakından ilgilenen biriyseniz ve WhatsApp ekibi tarafından geliştirilen yeni özellikleri herkesten önce kullanmak ve denemek istiyorsanız herhangi bir şart koşulmayan beta programına siz de katılabilirsiniz.

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)