WhatsApp‹ı Daha Verimli Kullanabileceğiniz Küçük Ayarlar

WhatsApp’ı Daha Verimli Kullanabileceğiniz Küçük Ayarlar
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Mobil mesajlaşma ve sohbet uygulamaları arasında oldukça gözde bir uygulama olan WhatsApp’ı daha verimli kullanabilmek adına bir çok farklı ayar yapmanız mümkün.

Son görünme tarihini gizleme 

WhatsApp’ınızdaki kişilere, WhatsApp’a en son ne zaman girdiğinizi göstermek istemiyorsanız Ayarlar > Hesap > Gizlilik > Son görünme yolunu izleyebilirsiniz. Not: Son görünme tarihinizi gizlediğinizde siz de diğer kişilerin son görünme tarihlerini göremezsiniz.

Kilit Ekleme

WhatsApp Lock uygulaması ile WhatsApp’a kilit koyabilirsiniz. Böylece mesajlarınızı sizden başkasının okuması riskini ortadan kaldırmış olursunuz. Uygulama linki: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.whatsapplock

Silinen mesajlarınızı geri getirin 

WhatsApp mesajlarınızın yedeklerini otomatik olarak alıyor. Silinen bir mesajınızı böylekikle geri almanız artık çok kolay. Bunun için WhatApp’ı silip geri yüklemeniz yeterli. Yükleme işlemi sırasında WhatsApp size yedeklenen mesajlarınızı geri yüklemek isteyip istemediğinizi soracaktır. 

Profil fotoğrafınızın gizliliğini sağlayın

WhatsApp’ta kullandığınız profil fotoğrafınızın sadece belirlediğiniz kişiler tarafından görünmesini istiyorsanız Ayarlar > Hesabım > Gizlilik yolunu izleyebilirsiniz. Bu alanda, "profil fotoğrafı" seçeneğini istediğiniz şekilde ayarlamanız mümkün. 

Telefon numaranızı değiştirin

Artık telefon numaranızı değiştirdiğinizde WhatsApp’ı silip yeniden yüklemenize gerek kalmadı. Ayarlar > Hesap > Numarayı değiştir  yolunu izleyerek telefon numaranızı kolayca değiştirebiliriniz.

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)