WhatsApp‹a Son Güncelleme İle Birlikte Gelen Özellikler

WhatsApp’a Son Güncelleme İle Birlikte Gelen Özellikler
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatApp Messenger geçtiğimiz hafta kapsamlı bir güncelleme yayınladı. Yapılan güncelleme ile birlikte tekil ve grup sohbetleri için kullanışlı ve beklenen özellikler tanıtıldı. İşte WhatsApp’a gelen yenilikler.

Fotoğraf üstüne Emoji’ler ve çizimler

WhatsApp üzerinden göndereceğiniz fotoğrafları emojilerle ve çizimlerle daha renkli bir hale getirebilirsiniz.

Grup konuşmalarına kolayca davet etmek

Bir ya da birden fazla kişiyi bir grup sohbetine davet etmek için tek tek seçmeniz gerekirdi. Yapılan güncelleme ile Grup sohbetleri için bir Davet bağlantısı oluşturabilir ve bu bağlantıyı dilediğiniz kişilerle paylaşabilirsiniz. Bu bağlantıya tıklayan kişiler Grup sohbetine kolayca dahil olabilirler.

Grup sohbetlerinde etiketleme/mention

Kalabalık grup sohbetlerinde bir kişiye özellikle bir mesaj göndermek istiyorsanız @ işareti ile grup katılımcılarından birinin ismini seçebilir ve etiketleyerek mesaj gönderebilirsiniz. Böylece kabalalık grup sohbetlerinde size hitaben yazılmış mesajları kolayca takip edebilirsiniz.

GIF paylaşımı

GIF sosyal medyada çok popüler bir içerik haline geldi. Artık WhatsApp üzerinden GIF gönderip alabilirsiniz.

Mesaj seçerek cevaplama

Grup ya da tekil bir mesajlaşmada dilediğiniz mesajları alıntı yaparak cevap verebilirsiniz. Bunun için alıntı yapmak istediğiniz mesaja basılı tutun, üst bardaki ok butonuna dokunun ve mesajınızı yazın.

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)