Whatsapp‹a Beğen Butonu Geliyor

Whatsapp’a Beğen Butonu Geliyor
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Sosyal medya devi Facebook, Whatsapp’ı satın aldığı günden beri yeniliklerine devam ediyor. Bu da biz kullanıcılar için oldukça faydalı oluyor. Geliştimelerin başında büyük bir yenilik olan Whatsapp Web geliyor. Bu yenilik özellikle bilgisayar başında çalışanların, zaman geçirenlerin imdadına yetişmişti.

Yeniliklerin arasında, geçtiğimiz zamanlarda en çok ses getiren ise, herkesin bildiği gibi bir süre önce hayatımıza giren mavi tik olmuştu. Karşılaşılan tepkiler nedeniyle olsa gerek mavi tik istenirse kapatılabilir hale gelmişti. Lafı gelmişken hatırlatalım. Mavi tiki kapatmak için; Ayarlar>Hesap>Gizlilik yollarını izleyebilirsiniz. Bu alandan “Okundu bilgisi” üzerinde bulunan tiki kaldırabilirsiniz.

Gelen son bilgilere göre Whatsapp’a da tıpkı Facebook’ta olduğu gibi “Beğen” (Like) butonu gelecek. 

Peki bu buton ne işe yarayacak?

Alınan duyumlara göre Whatsapp’ta yer alacak olan “Beğen” tuşu, mesajları onaylamak için kullanılması amacıyla geliştirilecek. Bildiğiniz gibi mavi tik, karşı tarafa size iletilen mesajı gördüğünüzün haberini veriyor. Beğen butonu, okundu bilgisi kapalı olmayan, bir nedenle kapatamayan ya da kapatmak istemeyen kullanıcıların işine gelecek gibi görünüyor.  

Aldığınız mesaja cevap yazmaya vaktiniz yoksa ya da bazen yazacak bir cümle blamıyorsanız bu butonu oldukça sık kullanacaksınız.

Henüz test aşamasında olan bu özelliğin, tüm kullanıcılara ne zaman sunulacağı ise bilinmiyor. 

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)