WhatsApp Mesajını Gönderenin Haberi Olmadan Okumanın Yolları

WhatsApp Mesajını Gönderenin Haberi Olmadan Okumanın Yolları
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

En popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, geçtiğimiz yıl yapmış olduğu bir güncelleme ile “mavi tik” olayını hayatımıza soktu. Yapılan bu güncellemeden sonra hepinizin bildiği gibi karşı taraf mesajınızı okuduğunda görünen 2 tik mavi oluyor.

Bu durumdan pek çok kişi hala şikayetçi. Mesajı okuyup müsait olunca cevap yazma lüksü ellerinden alınmış gibi hissedip, hemen cevap yazmak zorunda olduğu hissine kapılanların sayısı çok fazla.

Mavi tik engeline takılmadan da mesajları okumanın yolları var. İşte karşı tarafın haberi olmadan mesajı okumanın yolları!

Uçak moduna geçerek mesajı okuma

WhatsApp mesajı aldığınızda telefonunuzu uçak moduna alarak gelen mesajları okuyabilirsiniz. Bunun için mesajı alınca telefonu önce uçak moduna alın, sonra WhatsApp’a giriş yapın. Bu yöntemle karşı tarafa mesajın okunduğu bilgisi gitmez.

Widget kullanarak mesaj okuma

WhatsApp Widget’ları en kolay yöntemlerden biri. WhatsApp Widget’larını kullanarak karşı tarafın haberi olmadan oldukça kolay bi şekilde mesajları okumanız mümkün. WhatsApp Widget’ını kullanmak için telefonunuzun giriş ekranına basılı tutarak “Widget”lar kısmını açın. Açılan sayfalarda WhatsApp seçeneğini bulun ve üzerine basılı tutarak telefonunuzun ekranında dilediğiniz bir kısma yerleştirin. Böylece gelen mesajları mavi tik derdi olmadan okuyabilirsiniz. Ayrıca pencereye sığmayan uzunluktaki mesajları da kaydırarak okumanız mümkün.

Gizlilik ayarlarındaki değişiklikle mesaj okuma

WhatsApp’ta Ayarlar>Hesap>Gizlilik yolunu izleyerek “Okundu bilgisi” kısmını kapatırsanız normal şekilde girip okuduğunuz mesajlarda karşı tarafa mavi tik hiçbir zaman gösterilmez. Bu yöntemin kötü yanı ise sizin de karşı tarafın gönderdiğiniz mesajı okuyup okumadığını artık göremeyecek olmanız.

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)