WhatsApp Hesabı Nasıl Silinir?

WhatsApp Hesabı Nasıl Silinir?
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

En popüler anlık meajlaşma uygulaması olan WhatsApp’ın, yapılan son açıklamaya göre 900 milyon aktif kullanıcısı bulunmakta. WhatsApp bu kadar yoğun kullanıcıya sahip olsa da, ona alternatif uygulamaların kullanılmasına engel değil. 

WhatsApp kullanıcıların büyük bir kısmı, WhatsApp kullanmayı bıraksa dahi hesaplarını silmiyorlar. Siz de WhatsApp kullanıcısıysanız ve WhatsApp’tan vazgeçip diğer alternatiflere (Line, BBM, Viber vb.)  geçiş yapacak olursanız güvenlik nedeniyle WhatsApp hesabınızı silmenizi tavsiye ederiz. WhatsApp uygulaması kullanılmadığı zaman, hesabın da silinmesi kişisel bilgilerinizin gizliliği için oldukça önemli.

Peki WhatsApp hesabı nasıl silinir?

WhatsApp hesabınızı silmek için WhatsApp uygulamasını açın. Ayarlar>Hesap>Hesabımı sil yolunu izleyin. “Hesabımı sil” kısmına geldiğinizde WhatsApp sizden telefon numaranızı girmenizi isteyecek. İlgili ekrana telefon numaranızı uluslararası biçimde girerek “Hesabımı sil” butonuna basın. Bu durumda WhatsApp hesabınız kalıcı olarak silinir. 

WhatsApp hesabınız silindikten sonra ne olur?

-Telefon numaranız WhatsApp'tan silinir.

-Arkadaşlarınızın WhatsApp Kişiler listelerinden tamamen kaldırılsınız.

-Tüm WhatsApp gruplarınızdan otomatik olarak çıkarılırsınız.

-Telefonunuza kayıtlı tüm mesaj geçmişiniz silinir.

-WhatsApp hizmeti ödeme bilgileriniz silinir.

WhatsApp hesap silme işleminin geri alınamayacağını da belirtmemiz de yarar var. Hesabınızı silmeden önce iyice düşünün deriz. WhatsApp yanlışlıkla yapılan silme işlemlerini dahi geri almıyor. 

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)