TotuDesign, Joyroom, Elago iPhone 6 Kılıf İnceleme Video

TotuDesign, Joyroom, Elago iPhone 6 Kılıf İnceleme Video
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

iPhone 6 telefonu için TotuDesign, Joyroom, Elago ve diğer markaların kılıf çeşitlerini ayrıntılı olarak bu videoda inceleyebilirsiniz. Tüm iPhone 6 kılıf seçeneklerini MobilCadde.com'da inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.

Elago markasının duro serisinden bu model telefonunuza ekstra koruma katan türlerden. İçi silikon dışı rubber mazeleme ile güvenliği iki katına çıkarıyor. Elago dünya genelinde bilinen bir marka olduğu için ürün kalitesi tartışmaya değer olmayacak nitelikte. Zaten dokunduğunuz an materyalden bunu hissedebiliyorsunuz. Dilerseniz Elago iPhone 6 kılıfın siyah beyaz ve gold renk seçeneklerini de siteden inceleyebilirsiniz.

Kadın kullanıcıların tercihi taşlı kılıflar için Dafoni Joyroom’a bakabiliriz. Metal görünümlü rubber malzeme şık swarovski taşları donatılmış. Taşların bulunduğu bölmeler şeffaf kristal ve logo bölmesi tamamen açık. Gayet ince ve zarif bir ürün. Şık zamanlar için tercih edilesi. Joyroom iPhone 6 kılıfın bordo haricinde gold ve silver rengi de size alternatif sunuyor.

UAG iPhone 6 kılıf, ultra koruma sağlayan kılıf, diğer ultra kılıf türleri gibi oldukça güçlü bir görünüme sahip. Silikon malzemeden üretilmiş kılıfın üzeri, sert rubber materyal ile kaplanmış. Özellikle dışındaki girintili çıkıntılı kılıf hatları, telefona ekstra koruma sağlıyor.

Totu Design iPhone 6 kılıfı için tasarladığı ilginç bir modeli incelelim. Metal bumper kılıf üzerindeki dark silver rengi cam, çerçeve ile bir bütün oluşturuyor. Metal cam telefonun arkasına yapıştırıldıktan sonra bumper çerçeve telefon kenarlarına oturtuluyor. Çerçeve kenarındaki çentiği açarak telefonu yerleştirmek mümkün. Ayrıca kenardaki gold çizgiler gayet havalı duruyor. Arka camdaki kamera bölümünde koruyucu bir çıkıntı olduğunu da belirtmeliyim. Renk seçeneği olarak gold ve silver seçeneğini de sitemizde inceleyebilirsiniz.

Son olarak Dafoni marka resimli rubber kılıfa bakabiliriz. Farklı desenler sevenler için Dafoni markasının özel üretim serisi bu tasarımlar öne çıkıyor. Rubber sert kapak ve kaliteli görsel baskı ile sweater deseni en sevilen modellerden.

iPhone 6 için 2. kılıf incelemesi burada sona eriyor. Merak ettiğiniz ürünler hakkında ayrıntılı bilgi almak için ürünlerin üzerindeki linke tıklayabilirsiniz. Bir sonraki incelemede görüşmek dileğiyle.

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)