Telefonunuzun Android Nougat 7.x Güncellemesini Ne Zaman Alacağını Öğrenin

Telefonunuzun Android Nougat 7.x Güncellemesini Ne Zaman Alacağını Öğrenin
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Yepyeni bir Android sürümü daha kullanıcılarla buluşmayı bekliyor. Bu sürümü her zaman olduğu gibi ilk olarak Nexus cihazlar alacak. Sonrasında ise bilindiği gibi diğer cihazlar da yavaş yavaş güncelleme almaya başlayacak. 

Bizler de sizin için kesin olmasa da yüksek ihtimalle kullandığınız Android telefonun ne zaman Android Nougat 7.x güncellemesi alacağını araştırdık. Bu tahmini yürütürken de üreticilerin güncelleme servis stratejilerini dikkate aldık. 

Nexus Telefonlar

Nexus 5X ve Nexus 6P modelleri zaten kısa bir süre önce Android Nougat 7.x güncellemesini aldılar. Nexus 6 cihazlar için ise bu tarih Şubat başı olarak ve Android Nougat 7.1.1 güncellemesi olarak gürünüyor. Ne yazık ki Nexus 5 ve Nexus 7 modeller yeni güncelleme alamayacak. 

LG Telefonlar

LG V20 herkesin bildiği gibi zaten piyasaya çıkışında Android Nougat 7.0 işletim sistemine sahipti. LG G5 ise geçtiğimiz Kasım ayında Android Nougat 7.0 güncellemesini almıştı. LG G4 ve LG V10 için maalesef henüz kesin bir bilgi yok. Güncelleme alıp almayacaklarını bizler de bekleyip göreceğiz. 

Samsung Telefonlar

Samsung için şunu söyleyebiliriz; Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge beta’dan sonra Ocak ayı içerisinde Android Nougat 7.x versiyonuna geçiş yapacaklar. Ayrıca, Samsung Galaxy Note 5, Galaxy S6, Galaxy S6 edge ve Galaxy S6 edge plus da Android Nougat 7 işletim sistemi güncellemesi alacak modeller arasında.

HTC Telefonlar

HTC’den gelen net bilgiye göre 2017 yılı içerisinde Android Nougat 7.x sürümlerini alacak modeller arasında HTC 10, HTC One A9 ve HTC One M9 var. Fakat ne yazık ki HTC One M8 için güncelleme ile ilgili olumlu bir açıklama yapılmadı. 

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)