Tek telefonda iki WhatsApp Hesabı Kullanmanın Yolunu Öğrenin

Tek telefonda iki WhatsApp Hesabı Kullanmanın Yolunu Öğrenin
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Dünyada en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, dolayısı ile hemen her akıllı telefonu olanın vazgeçilmez uygulamalarından biri. Ancak herkesin bildiği gibi bir telefonda tek bir WhatsApp hesabı kullanılıyor. Başka bir hesap açabilmek için telefon değiştirmek gerekiyor. İş nedeniyle a da herhangi bir nedenle çift telefon numarası kullananlar için bu durum oldukça zor. 

İki numaraya sahipseniz ve sadece bir cihaz üzerinden bu iki numara için WhatsApp kullanmaya ihtiyacınız varsa yazımız tam da aradığınız rehber. Ancak anlatacağımız yolun sadece Android cihazlar için geçerli olduğunu belirtelim.

Tek cihazda çift WhatsApp nasıl kullanılır?

Telefona misafir kullanıcı ekleyerek iki WhatsApp kullanma

Android telefonlarda yer alan misafir modunu kullanarak iki WhatsApp hesabı kullanmanız mümkün. Bunun için öncelikle 2 farklı Google hesabınız olmalı. Sonrasında; telefonunuzun ayarlar kısmından “Kullanıcılar” bölümüne gelerek yeni bir kullanıcı hesabı oluşturun. Oluşturduğunuz bu misafir hesabını da yine yeni bir Google hesabına bağlamanız gerek. 

Bu durumda Google Play için de yeni Google hesabını kullanacaksınız. Böylece “Misafir” hesabına WhatsApp’ı yükleyebilirsiniz. Kurulum işlemleri tıpkı ilk WhatsApp’ınızı kurar gibi olacak, bu kısımda farklılık yok. Bu aşamadan sonra tek telefonda çift WhatsApp hesabınız olmuş olacak. 

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)