Sosyal Medyada Hesaplarınızda Paylaşım için En Uygun Saatler

Sosyal Medyada Hesaplarınızda Paylaşım için En Uygun Saatler
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Sosyal medya paylaşımları artık hayatımızın önemli bir parçası. Üstelik biliyoruz ki paylaşımlarınızın beğenilmesi, yeni takipçiler kazanmanız da sizler için önemli. Bu nedenle daha çok beğeni ve takipçi kazanabilmeniz için hangi saatler ve günlerde hangi platformda paylaşım yapmanız gerektiğine bu yazımızda yer verdik. 

Facebook

Facebookta paylaşım yapmak için en verimli saatler 13.00 ve 16:00 arası. Yapılan araştırmalara göre bu saat aralığı Facebook için etkileşimin en yoğun olduğu saatler. En verimli günler ise Pazar ve Çarşamba olarak belirlenmiş.  Özellikle de sabah 8:00’dan önce paylaşım yapmamanınız öneriliyor çünkü oldukça düşük bir etkisi var. 

Instagram

Instagram kullanıcıların yoğunluk saatleri üç bölüme ayrılıyor. Sabah 7:00-09:00 arası, öğlen 11:00-15:00 arası ve akşam 18:00-21:00 saatleri arasında paylaşılan içerikler oldukça etki görüyor. Instagram için öne çıkan bir gün yok. Paylaşım sayınız ne kadar çok olursa o kadar çok takipçiniz olur, unutmayın.

Twitter

Twitter için en yoğun saatler ise öğlen 12:00 ve akşam 18:00 saatleri arası. Tek bir istisnası var; Cuma günleri 15:00’dan sonra da ölü bir zaman olduğu söyleniyor. Oldukça uzun bir -yoğun zaman- aralığı olan Twitter’da yoğunluğu yakalamak bu nedenle kolay. Özellikle akşam 20:00’dan sonra içerik paylaşılmaması öneriliyor. 

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)