Sony Xperia Z5 Compact Kılıf İnceleme Video

Sony Xperia Z5 Compact Kılıf İnceleme Video
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Son Xperia Z5 Compact kılıf ve aksesuarları arasından en popüler beş modeli videoda izleyebilirsiniz. Diğer Xperia Z5 Compact kılıf seçeneklerini MobilCadde.com'da inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.

Xperia z5 compact kapaklı kılıf
Kapaklı kılıf arıyorsanız önerimiz Pierre Cardin’den. Gerçek deri malzeme kullanılan bu kılıfı cüzdan olarak ta kullanabilirsiniz. İçerisinde telefon bölmesi, bir adet para bölmesi ve 4 adet kart gözü bulunuyor. Cüzdanlı kılıfın arka tarafında da bir adet para gözü yer alıyor. Telefon ve cüzdanı bir arada taşımak istediğiniz zamanlar için harika bir seçim.

Xperia z5 compact sert kılıf
Şeffaf kristal rubber kılıf sert plastik malzemeden üretilmiş. Ttelefonun görüntüsünü hiçbir şekilde bozmuyor. Yan çerçeve ve arkasını güvenle koruyor.

Xperia Z5 Compact Resimli Kılıf
Dafoni markası z5 compact için 80 çeşit desen sunuyor. Bu incelemede 2 modeli sizlere tanıtacağız. İlki elimde gördüğünüz love deseni. Baskı oldukça kaliteli, sert rubber kapak üzerine tasarlanmış. İki yanı kapalı üst ve alt bölmeler açık. Gördüğünüz gibi sol tarafta kulaklık gibi çıkışlar için bölmeler ayrılmış. 

Ultra İnce Z5 Compact Kılıf
Ultra ince bir kılıf arıyorsanız seveceğinizi düşündüğümüz bir modele bakalım. Bu deri desenli silikon kılıf, yumuşak silikon materyal formdan oluşuyor. Dokusu harika ve gayet zarif görünüyor. Kılıf telefon üzerindeyken şarj, kulaklık, kamera veya ses kontrol tuşları kullanılabiliyor. Bükülebiliyor, kırılma ihtimali yok.

Xperia Z5 Compact Zombie Kılıf
Dafoni markalı bir diğer model Zombie kılıf, sıradışı tasarım sevenler için öne çıkıyor.Love deseni ile aynı özelliklere sahip ve sert plastikten oluşuyor. Rubber sert kapak ve kaliteli görsel baskı ile sweater deseni en sevilen modellerden.

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)