Sony Xperia Z3 Kılıf İnceleme Video

Sony Xperia Z3 Kılıf İnceleme Video
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş
Sony Xperia Z3 telefonu için bumper, pencereli, ultra koruma, rubber ve kapaklı kılıf çeşitlerini ayrıntılı olarak bu videoda inceleyebilirsiniz. Tüm Sony Xperia Z3 kılıf seçeneklerini MobilCadde.com'da inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.
 

Pencereli kılıf modası Xperia Z3 için de devam ediyor. Ferrise marka gold rengi seri, Xperia Z3 için çok beğeniliyor. Kılıfın tamamı desenli deri kumaş ile kaplanmış, içine baktığımızda ise yumuşak silikon materyali görüyoruz. Pencere sayesinde gelen aramalar ekranda görünüyor. Kapağı ters çevrildiğinde, kılıfı stand olarak kullanmak mümkün.
 
Bumper severler için de rubber çerçeve kılıfı inceleyelim. Xperia Z3 için bu gördüğünüz bumper kılıf, telefonun dört kenarını özenle koruyor. Ses ayarlama düğmeleri özenle tasarlanmış ve sert plastik malzemeden üretilmiş. 
 
Xperia Z3 her ne kadar güçlü ve sağlam yapısı ile lanse edilse de, her akıllı telefon gibi, yüksek darbelere karşı savunmasız kalacaktır. Ultra koruma sağlayan bu model ile telefon güvenle kullanılabilir. İçi silikon dışı sert rubber malzeme ile kaplanmış. İki katmanlı yapısı kılıf görünümünü kalınlaştırıyor fakat telefon için her türlü zarar riskini ortadan kaldırıyor. Aynı zamanda arka tarafta gizli stand bulunuyor.
 
Coolke marka sert rubber kılıf, gümüş rengi ile çok havalı duruyor. Telefonun yanlarını özenle koruyor.
 
Xperia Z3 büyük ekrana sahip bir cihaz olduğu için kapaklı Xperia Z3 kılıfı arıyorsanız ince modelleri tercih etmenizi öneriyoruz. Zarif görünüme sahip kapaklı modeliyle Rock markası bu seçimi çok iyi yansıtıyor. Kapakta deri malzeme kullanılmış. Telefonu yerleştirdiğiniz bölme ise sert rubber malzemeden oluşuyor.
 
Sony Xperia Z3 için incelememiz şimdilik bu kadar. Bilgi almak istediğiniz kılıfın üzerine tıklayabilirsiniz. Bir sonraki incelemede görüşmek dileğiyle.

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)