Sony Xperia Z2 Kılıf İnceleme Video

Sony Xperia Z2 Kılıf İnceleme Video
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş
Sony Xperia Z2 telefonu için rubber, ultra ince silikon, bumper, pencereli, cüzdanlı ve taşlı kılıf çeşitlerini ayrıntılı olarak bu videoda inceleyebilirsiniz. Tüm Sony Xperia Z2 kılıf seçeneklerini MobilCadde.com'da inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.
 

Xperia Z2 Ultra İnce Kılıf
Telefonumu kalınlaştırmadan koruyan bir kılıf arıyorum diyorsanız ultra ince silikon kılıflar tam size göre. yumuşak malzemeden üretilmiş bu modeller telefonunuzu darbe ve çiziklere karşı korurken görüntüsünü bozmuyor.
 
Xperia Z2 Spigen Kılıf
Spigen marka ultra fit serisinden bu model, zarif tasarımı ve kaliteli malzemesi ile dikkat çekiyor. Telefonun yan kenarlarını ve arkasını koruyor. Sadeliği seven kullanıcılar için önerilebilir.
 
Xperia Z2 Taşlı Kılıf
Kadın kullanıcılar için en kullanışlı modeli inceleyelim. Taşlı tasarımı ile ilgiyi üstünde toplayan bu model, içindeki kartlık bölmesi sayesinde cüzdan işlevi de görüyor. Stand olabilen kapak sayesinde de dizi ya da videolar keyifle izlenebiliyor. İçi yumuşak silikon dışı deri ile kaplanmış. Telefonun tamamını özenle koruyan bu kılıf çok yönlü kullanımı ile çok tercih ediliyor.
 
Xperia Z2 Pencereli Kılıf
Deri malzeme ile kaplanmış pencereli bu model, manyetik kapağa sahip. Yani telefona gelen aramaları pencereli ekranda gördükten sonra manyetik kapağı açmadan cevaplayabiliyorsunuz. İç tarafına baktığımızda silikon malzeme kullanılmış ve kapak ters çevrildiğinde stand görevi üstleniyor.
 
Xperia Z2 Bumper Kılıf
Metal çerçeve ile telefonun kenarlarını koruyan bu model, özel vidası sayesinde telefonunuza sabitleniyor. Zarif model seven kullanıcılar için güzel bir tercih.

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)