Son Güncelleme ile Birlikte Instagram‹ın Az Bilinen Özellikleri

Son Güncelleme ile Birlikte Instagram’ın Az Bilinen Özellikleri
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Instagram’ın son yaptığı geliştirmeler sayesinde 3. parti uygulamalar ile gerçekleştirilen özellikleri artık Instagram’ın kendisi kullanıcılarına sunuyor. Böylece Instagram’ın eksik özellikleri dolayısı ile telefonunuzda tuttuğunuz uygulamaları artık kaldırabileceksiniz.

Instagram’ın en çok beklenen ve kesinlikle büyük bir eksik olan özelliği sizi kimin takip ettiğini görme özelliği idi. Yeni yapılan geliştirme ile artık sizi kimin takip ettiğini rahatlıkla görebileceksiniz. Takip ettiğiniz kişilerin listesinde de ayrıca bir kişiyi arattığınızda da sizi takip edip etmediği bilgisi karşınıza çıkıyor.

Sadece sizin takip ettiğiniz profillerin yanında “Following” karşılıklı takipleştiğiniz profillerin yanında ise “you follow each other” ifadesi yer alıyor. Böylece artık sizi kimin takip ettiği sır olmaktan çıkıyor.

Bunun yanında yapılan bir yenilik de fenomen hesapların arama kısmında takipçi sayılarının belirtilmesi. Arama çubuğuna ünlü bir ismi yazıp arattığınızda takipçi sayısını anında profil isminin altında görebiliyorsunuz.

İnsanlar arası etkileşimi daha fazla arttırmayı hedefleyen Instagram, takip etmediğiniz bir kişiyi sizin takip ettiklerinizden biri takip ediyorsa öneri olarak karşınıza o ismi çıkartıyor. Instagram’daki son gelişmeler bu şekilde. Bu yeniliklerin, kullanıcıların oldukça hoşuna gideceğini düşünüyoruz.

Henüz tüm kullanıcılara açılmayan bu özelliklerin çok kısa bir zamanda tüm kullanıcılara açılması bekleniyor.

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)