SnapChat Kullanıcılarının Bilmesi Gereken Özellikler

SnapChat Kullanıcılarının Bilmesi Gereken Özellikler
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

SnapChat her yaştan insanın kullandığı popüler bir mesajlaşma uygulaması ve gün geçtikçe kullanımı yaygınlaşıyor. SnapChat kullanan ya da kullanmayı düşünenler için bir rehber hazırladık. Bu bilgiler sayesinde SnapChat’i daha etkin ve verimli bir şekilde kullanabileceksiniz.

SnapChat yıldızı işareti ne anlama geliyor?

İfadelerin yanında çıkan altın renkli yıldız, yıldızı gördüğünüz kişinin gönderisinin son 24 saat içerisinde siz veya onun arkadaşları tarafından tekrar oynatılması durumunda çıkıyor.

SnapChat fotoğraf düzenleme araçları nasıl kullanılır?

Fotoğrafınızın sağ üst köşesinde göreceğiniz butonlarla fotoğrafın dilediğiniz köşesine yerleştirebileceğiniz işaretlere ulaşabilir, şekilli yazılar ekleyebilir ve resmin üzerinde çeşitli karalamalar yapabilirsiniz.

SnapChat'te gerçek zamanlı sohbet yapmak mümkün mü?

Evet, mümkün. Gerçek zamanlı olarak ister yazılı isterseniz de görüntülü mesajlaşma yapabilirsiniz.

SnapChat lensleri nasıl kullanılır?

Lensler, uygulamanın olmazsa olmazlarından biri. Suratınızı şekilden şekile sokabileceğiniz Lensleri kullanmak için ön yüz kamerasına geçiş yaptıktan sonra uygulamanın yüzünüzü algılamasını bekleyin ve kullanmak istediğiniz lensi seçin.

Snap mesajlarınızı kimler görebilir?

Snap’lerinizi herkese açık olarak ayarlayabileceğiniz gibi sadece belirleyeceğiniz kişilere özel olarak da gönderebilmeniz mümkün. Ayarlar menüsünden kimlerin mesajlarınızı görüntüleyebileceğini, kimlerin size mesaj gönderebileceğini seçebilirsiniz.

SnapChat tamamen ücretsiz mi?

SnapChat ücretsiz bir uygulama ancak satın alabileceğiniz bazı özellikleri de mevcut. Yukarıda bahsettiğimiz lenslerin daha fazlasını kullanmak istediğinizde mağazadan satın almanız gerekiyor. Mağazadaki lenslerin fiyatı ise $1.19. 

İkinci ücretli özellik ise Snap’leri yanıtlamak istediğinizde karşınıza çıkıyor. SnapChat ücretsiz olarak her 24 saatte sadece 1 kez replay yapma hakkı veriyor. Bu özelliği sınırsız olarak kullanmak isterseniz $ 0.99 ödeme yapmanız gerekiyor.

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)