Sıradan Saatiniz Akıllı Saate Dönsün İster Misiniz?

Sıradan Saatiniz Akıllı Saate Dönsün İster Misiniz?
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Teknolojinin günden güne gelişmesi ile giyilebilir cihazlarda hayatımıza hızla yerleşti. Çok fazla kullanıcıya sahip olan akıllı saatler, görüntüleri sebebiyle kullanıcıları memnun edemeyebiliyor. Yapabildiği işlemler ile kullanıcıları kendilerine hayran bıraksalar da görüntüleri her zaman için sıradan saatlerden geride kalıyor akıllı saatlerin. 

Giyilebilir cihaz olarak adlandırılan akıllı saatleri sadece görüntüsünü çirkin buldukları için tercih etmeyen birçok kişi mevcut. 

İşte böyle bir karasızlıkla karşı karşıya kalırsanız klasik saatinizin görüntüsünü akkıllı saatinizin işlevlerini bir araya getirebilirsiniz. Nasıl mı? Chronos adı verilen bir cihazla!

Chronos isimli cihaz sayesinde klasik/sıradan saatleriniz akıllı saatlere dönüşüyor. Bu cihaz takıldığı saate birçok özellik ekliyor ve saati akıllı bir saate dönüştürüyor. Chronos saatin arka kısmına yerleştiriliyor. Led ışığa ve kablosuz bağlantıya sahip olan cihaz, bağlı olduğu telefonla birlikte çalışabiliyor. Bu sayede cihaz akıllı saatlerin bazı işlevlerini gerçekleştirmiş oluyor. 

Örneğin; telefonunuza bir bildirim geldiğinde saatiniz sizi ışık ile uyarıyor. Farklı bildirimlere göre farklı renklerde uyarı ışığı sağlıyor. Bu cihaz sayesinde saatiniz ile bildirimleri yönetebilir, müzik dinlerken listenizi kontrol edebilir ve fotoğraf çekebilirsiniz. Piyasada yer alan saatlerin büyük bir çoğunluğu ile uyum sağlayan Chronos, saatinize hiçbir şekilde zarar vermiyor. Chronos’un şarjı 36 saate kadar kullanım sağlıyor. Cihazın fiyatı ise sadece 99$.

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)