Silmek İstemediğiniz Instagram Fotoğraflarınızı Arşiv Özelliği ile Gizleyin

Silmek İstemediğiniz Instagram Fotoğraflarınızı Arşiv Özelliği ile Gizleyin
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

En popüler sosyal medya uygulamalarından Instagram’a yüklediğiniz ama o an profilinizde görünmesini istemediğiniz fotoğraflarınızı yayından kaldırmanızın tek yolu artık o fotoğrafı silmek değil. Son güncelleme ile yayınlanan arşiv özelliği ile dilediğiniz fotoğrafları profilinizde görünmeyecek ancak dilediğiniz zaman tekrar yayınlayabilecek şekilde gizleyebilirsiniz.

Arşivlenen fotoğraflara ulaşmak için öncelikle profiliniz sayfasına gidin ve sağ üstteki içinde saat ikonu olan ok butonuna tıklayın.

Arşive fotoğraf ve video nasıl kaydedilir?

Tekli, çoklu fotoğraf ve video içerikli gönderilerinizi arşive kaydedebilirsiniz. Bunun için gizlemek istediğiniz fotoğraf ya da videoyu açın. Sağ üst köşesindeki “...” seçenekler butonuna dokunun ve “Arşivle” seçeneğine dokunun. İşte bu kadar! Artık bu gönderiniz profil ziyaretçileriniz tarafından görüntülenemez, sadece siz Arşiv sayfasını ziyaret ettiğinizde görebilirsiniz.

Arşivlenen fotoğraf ya da videomu tekrar nasıl yayınlarım?

Profiliniz üzerinden Arşiv menüsünü ziyaret edin ve tekrar yayınlanmasını istediğiniz fotoğrafın sağ üstündeki “...” seçenekler butonuna dokunun ve “Profilde Göster” seçeneğini seçin. İşte bu kadar! Aynı tarif ve saatte olacak şekilde profilinizde yerini aldı ve profilinizi ziyaret eden arkadaşlarınız tarafından tekrar görülebilir oldu.

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)