Satmadığınız Eski Akıllı Telefonlarınızı Farklı Şekillerde Değerlendirin

Satmadığınız Eski Akıllı Telefonlarınızı Farklı Şekillerde Değerlendirin
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Günümüz teknolojisinde kullandığınız akıllı telefonlar hızla gelişiyor ve her geçen gün yeni modeller piyasaya sürülüyor. Bu nedenle elinizdeki telefon çalışır durumda olsa bile değiştirme isteği duyuyorsunuz. Yapılan araştırmaya göre ortalama olarak neredeyse 2 yılda 1 telefon değiştiriyoruz. 

Yeni bir akıllı telefon almak istendiğinde ilk olarak yapılanlardan biri eldeki telefonu iyi bir fiyata elden çıkarmaya çalışmaktır. Ancak belirli nedenlerle telefonunuzu satmak istemiyorsanız, onun öylece bir köşede durmasındansa telefonunuza yepyeni görevler kazandırabilirsiniz. 

İşte eski telefonunuzu değerlendirebileceğiniz harika fikirler!

Yol kamerası

Aracınızda yol kamerası bulundurarak hem tüm seyahatlerinizi kaydedip güzel anılar biriktirebilir hem de gönül olmamasından yana ama bir trafik kazasına denk gelirseniz ya da siz kaza yaparsanız suçlunun ortaya çıkmasında yol kameranız oldukça işe yarayabilir. 

Oyun konsolu

Çok sık oynadığınız, kopmadığınız oyunlarınız varsa eski telefonunuz bu oyunlar için de biçilmiş kaftan. Oynadığınız oyun hariç, eski telefonunuzdaki  tüm uygulamaları ve gereksiz her şeyi silerek sadece oyun için bu telefonunuzu kullanabilirsiniz. 

Bebek monitörü

Hem yeni telefonunuzu hem de eski telefonunuzu aynı anda kullanarak bebeğinizi odasından izleyebilirsiniz. Böylece uyandığında ya da ağladığında onu anında görebilir ve duyabilirsiniz. Bu tarz cihazlara yüzlerce lira ödemekten de kurtulmuş olursunuz. 

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)