Samsung‹da Kilit Ekranı Özellikleri

Samsung’da Kilit Ekranı Özellikleri
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Kilit ekranı özellikleri ile Galaxy S4, S5 ve Note 3’ünüzün tuş kilidi ekranını daha verimli kullanabilirsiniz. 

Bu ayarları yapmak için Ayarlar > Cihazım > Ekranı kilitle menüsünü ziyaret edin. Normalde kilit ekranında sadece saat bilgisi ve bir kişisel mesaj yer alır. Eğer burada başka uygulamaların da görüntülenmesini istiyorsanız Çoklu Widget’lar seçeneğini aktifleştirmelisiniz.

Daha sonra Kilit Ekranı Widget’larından telefonunuzun kilit ekranında yer alacak içerikleri belirleyebilir ve kişiselleştirebilirsiniz. 

Örneğin, kilit ekranında saatin mi yoksa kişisel mesajın mı daha öncelikli olarak görüneceğini buradan belirleyebilirsiniz. Bu menüden kişisel mesajınızı da düzenleyebilirsiniz. Kilit ekranına çoklu widget’lar ekleyerek favori uygulamalarınıza ya da kameraya kilit ekranını sağdan sola doğru kaydırarak ulaşabilirsiniz. 

Bunun için Kilit Ekranı Widget’ları menüsünden tercihlerinizi belirlemeniz gerekiyor. Kilit ekranına uygulama kısayollarını da atayabilirsiniz. Böylece favori uygulamalarınıza kilit ekranından hızlıca ulaşabilirsiniz. 

Kilit ekranından uygulamaya erişmek için kısayol ikonuna sadece dokunmak yerine ikonu tutup sürüklemeniz gerekiyor. Böylece kilit ekranının sağladığı güvenliğe de sadık kalmış olursunuz. Kilit ekranına eklediğiniz widget’ları görmek için kilit ekranındayken üst kısımda saat ve kişisel mesajınızın bulunduğu alanı sağa ve sola kaydırabilirsiniz. Cihazınız ile ekran kilidi aktifken bile favori işlemlerinizi hızlıca gerçekleştirebilirsiniz.

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)