Samsung Galaxy Serisinin Yeni Üyesi Note 5‹in Özellikleri

Samsung Galaxy Serisinin Yeni Üyesi Note 5'in Özellikleri
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Samsung Galaxy Note serisinin  yeni üyesi Note 5, phaplet telefonlar arasındaki kalem deneyimini yeni teknolojisiyle birlikte sunuyor. Teknik özelliklerinin yanı sıra, şık tasarımıyla da dikkat çeken akıllı cihaz, 7.9 mm kalınlığıyla diğer Note’lar arasında en ince olma ünvanına sahip. Ayrıca, çizilmelere karşı oldukça önemli olan Corning Gorilla Glass 4 ekran teknolojisiyle korunuyor.  

Note 4’e göre de daha düşük bir pil kapasitesine sahip olan,  inceliği için bataryasından feragat eden Note 5, buna rağmen yüzde yirmi oranında daha tasarruflu. Üstelik yapılan araştırmalara göre OLED ekranlar baz alındığında piyasadaki en iyi ekranlardan birine sahip olduğu görülüyor.

4 GB RAM’e sahip olan Galaxy Note 5’lerin MicroSD kart destekleri yok. 32 ve 64 GB’lik dahili depolama seçenekleri bulunuyor. 16 megapiksel çözünürlüğündeki f/1.9 diyaframlı ön kamerada manuel çekim modu, otomatik odaklama ve panorama gibi özellikler var. Arka kamera çoğu Samsung modelinde olduğu gibi 5 megapiksel çözünürlükte.

Kablosuz şarj olabilme özelliğiyle 2 saatte %100 şarj olabilen ve yeni nesil ekran teknolojileriyle piyasaya gelen Samsung Galaxy Note 5’ler, Android severler arasında oldukça tercih edilecek gibi duruyor.

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)