Samsung Galaxy Serisinin Az Bilinen Özellikleri

Samsung Galaxy Serisinin Az Bilinen Özellikleri
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Bu yazımızda Samsung Galaxy serisinin az bilinen gizli özelliklerinden bahsedeceğiz. 

Avuç İçinizi Kullanarak Ekran Görüntüsü Alma (Palm Swipe)

Çoğu Android cihazlarda ekran görüntüsü almak için tuş kilidi ile beraber home tuşuna aynı anda basmak gerekiyor. Galaxy serisinde ekran görüntüsü almanın çok daha kolay bir yolu var. Bunun için tek yapmanız gereken avuç içinizi ekranın sağından soluna ya da solundan sağına doğru kaydırmak. Bunun için Ayarlardan Avuç İçi Hareketi özelliğini aktif etmeniz gerekmektedir.

Easy Mode

Kolay mod olarak bilinen bu özellik sayesinde cihazınızı kolay kullanımını sağlayacak değişiklikleri yapabilirsiniz. Bu özellik için de Ana ekran modu ayarlarından Easy mode özelliğini açmanız gerekmektedir.

Parmak izi kilidi

Bu özelliğin şimdilik sadece S5, S6 ve note 4’de olduğunu belirtelim. Adından da anlaşıldığı gibi parmak izinizle telefonunuzun kilidini açabilirsiniz.

Eldivenle kullanım modu

Özellikle kış aylarında işinize yarayacak bir özellik. Dokunma hassasiyetini arttırarak telefonunuzu eldivenle bile rahatça kullanabilirsiniz.

Cihazımı bul

Bu özellik sayesinde kaybettiğiniz ya da çalınan telefonunuzun yerini kolayca tespit edebilirsiniz. 

Akıllı bekleme

Bazı uygulamaları kullanırken ekranda bir hareket yapmadığınız için uyku moduna geçiş olabilir. Akıllı bekleme özelliği siz ekrana baktıkça ekranın kapamamasını sağlıyor.

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)