Samsung Galaxy S6 ile Birlikte Ücretsiz Sunulacak Uygulama ve Servisler Neler?

Samsung Galaxy S6 ile Birlikte Ücretsiz Sunulacak Uygulama ve Servisler Neler?
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

2015 yılına sağlam bir atakla başlayan Samsung, 2 farklı cihazla piyasaya giriş yaptı. Samsung severlerin bu ikiliden hangisini daha çok tercih edecekleri ise  ilerleyen günlerde görülecek.

Geçtiğimiz günlerde tanıtılan, Samsung’un yeni amiral gemileri Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge’i satın alacak kullanıcıları bekleyen hediyeler de açıklandı.

Samsung çıkardığı yeni telefonlarla birlikte, kullanıcıları mutlu edecek küçük sürpriz hediyeler geleneğini bu kez de bozmadı ve Galaxy S6-Galaxy S6 Edge kullanıcılarına 22 adet premium uygulamayı ve servisi hediye edeceklerini açıkladı.

Uygulamaların içinde dünyaca ünlü dergiler, egzersiz uygulamaları, uzaktan bilgisayar yönetimi sağlayan uygulamalar, fotoğraf düzenleyiciler ve bunun gibi birçok başarılı servis yer alıyor.

Şanslı kullanıcıların cihazla birlikte sahip olacakları 22 premium uygulama ve servisleri şöyle; The Economist, Kindle for Samsung, NYTimes, Workout Trainer, Paypal, Endomondo, Keepy, Life360, Fleksy, Pocket, Parallels Access, Evernote, LastPass, Hancom Office, VSCO, Pac-Man Friends, The Hobbit: Kingdoms, Dragons of Atlantis: Heirs, Audible, Magisto, Uber, ve Shazam.

Samsung Galaxy S6 veya Samsung Galaxy S6 Edge satın aldığınızda tüm bu uygulamalar ve servislerinden ücretsiz olarak yararlanabileceksiniz. Bizce hiç de küçümsenmeyecek bir hediye bu. 

Bu günlerde yeni bir akıllı telefon almayı düşünüyorsanız, Samsung’un yeni amiral gemilerine bir göz atın deriz.

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)