Samsung Galaxy S4‹te En Çok Karşılaşılan Sorunlar ve Çözümleri

Samsung Galaxy S4’te En Çok Karşılaşılan Sorunlar ve Çözümleri
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Samsung Galaxy S4 son yılların en iyi telefonlarından biri olsa da bu onu sorunsuz yapmaktan alıkoyamaz. İşte Samsung Galaxy S4 için en çok şikayet edilen konular ve çözümleri.

Şarj çok çabuk bitiyor

Pek çok akıllı telefonda olduğu gibi Samsung Galaxy S4’ün de şarjı çabuk tükeniyor. Hem ekranının büyük olması hem de çok fazla şarj tüketen ektra özelliklerinin olması şarj bitme hızını daha da arttırıyor.
Şarjın çabuk bitmemesi için tek bir harika çözüm olmasa da bazı konulara dikkat ederek daha uzun ömürlü şarja sahip olabilirsiniz.
Kullanmadığınız sürece Wi-Fi, mobil veri, GPS gibi özellikleri kapalı tutmanızı tavsiye ederiz. Gerektiğinde ekranda parmağınızı yukarıdan aşağı kaydırarak ilgili menüye ulaşmak da gayet basit.
Telefonun bir özelliği olan güç tasarruf modu muhakkak açık olsun. Ayrıca ekran parlaklığını ve ekranın zaman aşım sürelerini kısaltmakta da fayda var.

Akıllı özellikler kullanılamıyor

Samsung Galaxy S4, akıllı duraklatma, akıllı bekleme, akıllı kaydırma, gibi birçok farklı özelliğe sahip. Ancak ne yazık ki birçok kullanıcı bu özellikleri tam olarak kullanamadıklarından yakınıyor. 

Bu özellikler için söyleyebileceklerimiz ise;
-Özelliklerin açık olup olmadıklarını kontrol edin. Bunun için  Ayarlar > Cihazım > Akıllı Ekran yolunu takip edebilirsiniz.
-Cihazınızın sizi algılayabilmesi için bulunduğunuz ortamın yeterli derecede aydınlık olması gerektiğini unutmayın.

Dahili bellek yetersiz kalıyor

Sahip olduğunuz dahili bellek 16 GB ve hafızayı da arttırmadıysanız belleğin size yetmemesi gibi bir sorunla karşılaşmanız oldukça mümkün. Çünkü sahip olduğunuz bellek olduğu gibi sizin kullanımınıza sunulmuyor. Cihazın içindeki işletim sistemi vb. şeyler nedeniyle sizin kullanabileceğiniz alan 9.15 GB’a düşüyor. 

Daha fazla alana sahip olmak istiyorsanız kullanmadığınız uygulamaları devre dışı bırakın. Micro SD kartlarla da hafızanızı arttırmanız mümkün.

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)