Samsung Galaxy S4‹e Sıfırlama İşlemi Nasıl Yapılır?

Samsung Galaxy S4’e Sıfırlama İşlemi Nasıl Yapılır?
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Android tabanlı akıllı telefonların en büyük sorunları kullanıldıktan bir süre sonra yavaşlaması ve telefona virüs bulaşması. Eğer Samsung Galaxy S4 kullanıyorsanız ve bu gibi sorunlaryaşıyorsanız, telefonunuza format atmak yerinde olacaktır.

Fabrika ayarlarına sıfırlama işlemi indirdiğiniz tüm uygulamaları, verilerinizi, kişisel ayarlarınızı, telefonun belleğindeki tüm verileri kalıcı olarak siler. Bu nedenle, sıfırlama işleminden önce dosyalarınızı yedeklemeniz gerekir. 

Bu işlemin gerçekleşmesi için telefon menüsünü, sıfırlama kodlarını veya telefonun tuşlarını tercih ederek 3 farklı yoldan birini kullanabilirsiniz.

Fabrika ayarlarına sıfırlama işlemini menüden Ayarlar>Hesaplar>Yedekle ve sıfırla>Fabrika ayarlarına sıfırla>Cihazı sıfırla>Tümünü sil yolunu takip ederek yapabilirsiniz. 

Bu menü dışında Samsung Galaxy S4 sıfırlama kodlarını kullanarak fabrika ayarlarına sıfırlama işlemi yapacaksanız bunun için; telefonunuzun arama erkranına *2767*3855# yazıp arama tuşuna basmanız yeterli.

Telefon tuşları ile sıfırlamayı tercih ediyorsanız;

-Telefonunuzu kapatın.

-Sesi yükseltme ve home tuşuna basılı tutup ardından açma tuşuna basınız.

-Telefonunuz açıldıktan sonra tuşları bırakın.

-Recovery ekranı geldiğinde sesi azaltma ve yükseltme tuşları yardımı ile Wipe Data/Factory Reset'i seçip, açma tuşuna basın. “Yes” seçeneğini seçip tekrar açma tuşuna basın.

-Açılan ekranda “Reboot system now”ı seçip açma tuşuna basın. Böylece format işlemi başlamış olacak. 

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)