Samsung Galaxy Note 4 Kılıf İnceleme Video

Samsung Galaxy Note 4 Kılıf İnceleme Video
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş
Samsung Galaxy Note 4 telefonu için cüzdanlı, ultra koruma, rubber, pencereli, ve standlı kılıf çeşitlerini ayrıntılı olarak bu videoda izleyebilirsiniz. Tüm Galaxy Note 4 kılıf seçeneklerini MobilCadde.com'da inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.
 

İncelememize Coolke marka rubber kılıf ile başlayalım. Kılıf oldukça sert yapıya ve yumuşak geçişli hatlara sahip. Materyali rubber plastik malzemeden oluşuyor. Metalik mavi renki çok hoş görünüyor. Telefonun arka ve yan kenarlarını koruyor.
 
Bu kılıf Samsung Galaxy Note 4'e çok güçlü bir model arayanlar için ideal bir seçim olabilir. Kılıf, içi silikon dışı sert plastik malzeme ile çift kat koruma sağlıyor. Bu koruma ile Note 4’ün boyut ve kalınlık ölçüleri diğer kılıflara nazaran biraz daha fazla artacak gibi görünüyor ama güçlü yapısı için görmezden gelinebilir. Kılıfın çıkıntılı yüzünde bulunan aparat sayesinde kılıfı stand olarak kullanabilirsiniz.
 
Şimdi de cüzdanlı bir kılıf inceleyelim. Çok kullanılan marka Mercury, içi silikon dışı yumuşak deri malzeme ile telefonun tamamını koruyor. İçten mıknatıslı ürün kapağını belirtmemizde fayda var. 2 kart 1 de para koyma gözü ile ihtiyaç duyulan bir cüzdandan farklı değil. Ayrıca stand özelliği sayesinde rahatlıkla video seyredilebilir.
 
Note 4 için pencereli bir model, Usams marka kılıf, telefonun tamamını koruyor. Pencere ile ekranda saat ve gelen aramalar görüldüğü gibi, manyetik kapak ile bu aramaları yanıtlamak mümkün. Kapakta deri malzeme kullanılmış içi ise sert rubber kılıftan oluşuyor. İnce kapağı ters çevrildiğinde stand olarak kullanılabiliyor.
 
Son olarak Eiroo markasının More serisinden cüzdanlı standlı bu kılıfa bakalım. Kılıfın deri malzemesi oldukça kaliteli görünüyor. Metal logo işlemesi de havalı duruyor. Deri malzeme ile kaplanmış olan kapak mıknatıslı, içerisine baktığımızda yumuşak silikon malzeme kullanılmış. Cüzdan bölmesi sayesinde kart ve paranızı yanınızda taşıyarak, ekstra cüzdan kullanmaya gerek duymazsınız.Kapak ters çevrildiğinde kılıf stand oluyor. Bu özellik de video izleyenler için avantaj sağlıyor.
 
Samsung Galaxy Note 4 kılıfları incelememiz burada sona eriyor. Bir sonraki incelemede görüşmek dileğiyle.

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)