MobilCadde.com iPhone 6 Kılıflarını Tanıttı

MobilCadde.com iPhone 6 Kılıflarını Tanıttı
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Apple’ın haftalardır beklenen 4.7 inçlik iPhone 6 ve 5.5 inçlik iPhone 6 Plus telefonları 9 Eylül akşamı Tim Cook önderliğinde tanıtılarak resmiyet kazandı. iPhone 6 Türkiye satış tarihi belirlenmesiyle birlikte kılıfları da hoş tasarımlarla beğeniye sunuldu. Cep telefonu kılıf ve aksesuar markası MobilCadde.com Ceosu Erkan Yılmaz, iPhone 6 ve iPhone 6 Plus kılıflarını ve ekran koruyucu cam modellerini tanıttı :)

Apple severlerin heyecanla beklediği iPhone 6 geleneksel iPhone tasarımının dışına çıkmayarak, ekran boyutu artarak daha kullanışlı bir yapıyla geldi. Büyük ekranlı telefonlar arasında hızlıca yerini, alan iPhone 6 Plus, full HD çözünürlük, daha güçlü bir batarya, 2GB Ram, Full HD çözünürlük ile kendini bir adım öne çıkardı.Özellikle tasarım detayları ile dikkatleri üzerine çeken bu iki cihaz için Dünyaca ünlü Spigen, Elago, Totu Design gibi telefon kılıfı markaları da özel koleksiyonlar hazırladı. Bu ünlü markaların en özel iPhone 6 kılıflarını satışta siz iPhone severlerin beğenisine sunuyoruz.

 

Spigen iPhone 6 Kılıf  (Tough Armor, Slim Armor, Neo Hybrid, Thin Fit Modelleriyle)

Dünyaca ünlü Spigen markası iPhone 6 için kılıf serilerinin üretimine başladı. Çok sevilerek kullanılan Tough Armor serisinden, metal slate, mint green ve electeic blue olmak üzere 3 ana renk sizlerin beğenisine sunuldu. İçi yumuşak silikon, dışı plastik sert rubber malzemeden üretilen bu model piyasadaki diğer kılıf modellerine göre daha güçlü koruma sağlıyor. Çok yakında satışta olacak bu model, iPhone 6 için iyi bir seçim olabilir.

En beğenilen modellerinden biri olan Slim Armor, iPhone 6 için farklı 3 model ile karşımıza çıkıyor. Slim armor, Slim Armor S ve Slim Armor CS aynı modelin farklı birkaç özelliği ile alternatif sunuyor. Yine içi silikon dışı sert rubber malzemeden üretilen bu model ultra koruma kılıflar kategorisinde yer alıyor.

Bumper tasarımlar sevenler için Spigen Neo Hybrid, yine içi silikon dışı rubber malzemeden üretilen bumber kılıflar ile korumayı güçlü tutuyor. İphone 6’nın zarifliğini bozmayan bu model cihazın tasarımını da ön plana çıkarıyor.

Ultra ince tercihler için ön plana çıkan Spigen Thin Fit modeli iPhone 6 için çok beğenilecek gibi görünüyor. Bu modeli 4 farklı renk seçenekleri ile MobilCadde.com’dan satın alabilirsiniz.

 

Elago iPhone 6 Kılıf (S6 Slim Fit, S6 Leather Flip, S6 Outfit Modelleriyle)

Beğeniyle takip edilen Elago markası için iPhone 6 için kılıf modellerini çok yakında sizler için satışa sunacağız. Metal çizgilerin ön plana çıktığı Elago S6 Outfit serisi, iPhone 5 için de çok sevilen bir model olmuştu. Renkli modelleri ile iPhone 6 için de çok tercih edilecek gibi görünüyor.

Elago S6 Leather Flip modelleri, ince yan kapaklı telefon kılıfı seçiminde cüzdan seçeneği isteyenler için önerilebilir.

Harika renkleri bir arada bulunduran S6 Slim Fit serisi, şüphesiz iPhone 6 kılıfları içerisinde en beğenilen modeller arasında yer alacaktır. İnce yapısı, mat renkleri ile sadeliği ve şıklığı bir araya taşıyan model her tarza ve kişiye uygun bir tasarıma sahip.

 

Totu Design iPhone 6 Kılıf

Ultra ince telefon kılıflarında kaliteli tasarımlarıyla öne çıkan Totu Design markası, iPhone 6 için ultra ince şeffaf kılıf modellerini duyurdu. Hoş tasarımları ultra ince yapıyla bütünleştiren kılıf modelleri, MobilCadde.com’da yer alıyor.

 

Dafoni iPhone 6 Tempered Glass Premium Ekran Koruyucu Cam

iPhone 6 ve iPhone 6 Plus, önceki modellere nazaran ekran boyutunu büyütürken daha ince bir tasarım ile yapısını hafifleştirmiş. Ekran hassasiyeti ve telefon inceliği göz önünde bulundurulacak olursa bu modellerde riskleri en aza indirmek için ekran koruyucu cam kullanmak gerekiyor. En çok kullanılan cam ekran koruyucu markası Dafoni, iPhone 6 için de cam ekran koruyucularını üretti. Darbelere karşı maksimum koruma sağlayan bu cam ekran koruyucular, ultra ince yapılarıyla telefon ekranında farkedilmediği gibi, çiziklere karşı da güçlü yapıları bulunur. iPhone 6 için cam ekran filmi olmazsa olmaz bir koruyucudur.

iPhone 6 kılıfları MobilCadde.com’da satışta, en yeni modeller için bizi izlemeye devam edin.

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)