MobilCadde.com Mobil Aksesuar 2014 Raporu Yayınladı [İnfografik]

MobilCadde.com Mobil Aksesuar 2014 Raporu Yayınladı [İnfografik]
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş
Cep Telefonu kılıf ve aksesuar sektörünün öncü e-ticaret sitesi olarak, 2014 yılında kullanıcıların cep telefonu aksesuar sektörünü raporladık. 2014 yılının başından bu yana Erkas Kurumsal adı altında B2B satışlarına da başladık ve 100’den fazla perakende teknoloji mağazası ve online site satış verilerine dayanarak 2014 yılının telefon ve tablet aksesuar satış ve alışkanlıkları ile ilgili bir infografik hazırladık.
 

Trendler

Cihazların aksesuar satışlarında 2014’ün son çeyreğinde liderlik bayrağını iPhone 6’nın aldı. Kılıf kullanma nedenleri incelendiğinde ise stile özel kullanımın 2014 yılında 2013’e göre %8  artış gösterdiğine dikkat çeken MobilCadde.com CEO’su Erkan Yılmaz, telefon kılıfının bir moda objesi olarak hayatımızda yer aldığını belirtti.
 
2014 yılında kadın ve erkeklerin kılıf kullanım nedenleri, popüler aksesuarlardan Selfie çubuğu ve burçlara göre kılıf tercihleri dikkat çekiyor. Telefon kılıf seçimi kadın ve erkekler için farklılık gösterirken, burçlara göre de farklı tarz kılıflar tercih ediliyor. 
 
Hızlı yükseliş gösteren aksesuarlar içerisinde cam ekran koruyucular, fitness bileklikleri, selfie çubuğu ve powerbank bataryalar yer alıyor. iPhone 5S ile mobil renk ailesine katılan gold renginin, en çok tercih edilen renkler içerisinde 4. sıraya yükselmiş olması da göze çarpıyor.
 

2014 Yılında Neler Yaptık?

2010 yılından bu yana sektörde yerini koruduk ve 2014 yılında hedeflerimize ulaşmak için hızla çalıştık. Aktif ürün çeşidimiz 20 bini geçerken, günde ortalama 43 yeni ürün satışa sunduk. Siparişlerin %91’i aynı gün kargoya verilirken, 2014 itibari ile başladığımız B2B satışları ile sektörün önde gelen teknolojik mağazalarında kendi üretimi olan Dafoni marka ürünlerimiz yer aldı.

Mobil Aksesuar 2014

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)