LG G3 Kılıf İnceleme Video

LG G3 Kılıf İnceleme Video
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş
LG G3 telefonu için rubber, metal silikon, bumper, ultra ince, cüzdanlı ve taşlı kılıf çeşitlerini ayrıntılı olarak bu videoda inceleyebilirsiniz. Tüm LG G3 kılıf seçeneklerini MobilCadde.com'da inceleyebilir ve satın alabilirsiniz. 
 

LG G3 Spigen Kılıf
Ultra fit serisinden bu kılıfın malzemesinde, sert plastik rubber materyal kullanılmış. Kaliteli formları ile telefonunuzun yan kenarlarını koruyor. Bu kılıf sezonun moda rengi ile LG G3’e ayrı bir hava katıyor.
 
LG G3 Silikon Kılıf
Motomo marka bu kılıf, üzerindeki metal çizgileri ile telefonunuza hava katıyor. Sert Silikon malzemesi sayesinde kırılmaz bir yapıya sahip ve darbelere karşı maksimum güç sağlıyor.
 
LG G3 Taşlı Kılıf
Bir diğer model Pinsahng marka bu ışıltılı kılıf, kadın kullanıcıların gözdesi. Taşlı tasarımı ile ilgiyi üstünde toplayan bu model, içindeki kartlık bölmesi sayesinde cüzdan işlevi de görüyor. Stand olabilen kapak sayesinde de dizi ya da videolar keyifle izlenebiliyor. İçi yumuşak silikon dışı deri ile kaplanmış. Telefonun tamamamını özenle koruyan bu kılıf çok yönlü kullanımı ile çok tercih ediliyor.
 
LG G3 Kapaklı Kılıf
Pipilu marka bu kılıf incecik kapağı ile ön plana çıkıyor. İçi silikon dışı yumuşak deri malzeme ile telefonun tamamını koruyor. Kapak çevrildiği zaman stand oluyor ve rahatlıkla video seyredilebiliyor.
 
LG G3 Bumper Kılıf
Bumper kılıf, LG G3 kullanıcıları tarafından çok tercih ediliyor. Metal çerçeve ile telefonun kenarlarını koruyan bu model,özel vidası sayesinde telefonunuza sabitleniyor.Zarif bir kılıf seçmek isteyen kişiler için önerilebilir.

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)