Kırılmaz Cam Çıkarılıp Tekrar Takılır mı?

Kırılmaz Cam Çıkarılıp Tekrar Takılır mı?
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Akıllı telefonların en hassas bölümü ekranıdır. Çizilme, lekelenme, çatlama hatta kırılma riski hangi markanın hangi akıllı telefon modelini kullanıyor olursanız olun, maalesef geçerlidir. Elbette telefonun ekranı zarar gördüğünde kullanmaya devam etmek olanaksız. Bu nedenle ekranın ekstra korunmaya ihtiyacı oluyor. Bu noktada devreye kırılmaz cam ya da temperli cam olarak adlandırılan materyaller giriyor. 

Telefonun dokunmatik hassasiyetini azaltmayan ve net görüntüsüne zarar vermeyen kırılmaz cam dikkatli bir şekilde akıllı telefona uygulanmalıdır. Çünkü arada toz ya da farklı bir partikül kaldığında ekrandaki nahoş bir görüntü oluşturur. Peki, kırılmaz cam çıkarılıp tekrar takılır mı? Elbette bu mümkün ancak kırılmaz cam ile telefon arasında küçük bir toz zerresinin dahi kalmaması gerekiyor. Bu nedenle dikkatli olunması gerekir. 

Kırılmaz Cam Eğri Takılırsa Ne Olur? 

Artık temperli camlar telefon kullanıcılarının kolaylıkla ulaşabileceği malzemeler arasında yer alıyor. Online olarak sipariş verilerek de kırılmaz cama sahip olunabiliyor. Telefon kullanıcıları kırılmaz camı telefona kendileri de takabiliyor. Fakat özellikle bu işlemi ilk defa yapanların zorlandığı ve düzgün bir şekilde kırılmaz camı telefona takabildiklerinden de söz edemeyiz. Kimi zaman eğri bir şekilde de camın telefona takıldığı durumlarla karşılaşıyoruz. 

Böyle bir sorun yaşandığında kırılmaz camın çıkarılması ve yeniden muntazam bir şekilde takılması mümkündür. Elbette çok yıpranmış ve ekrana yapışma özelliğini kaybetmiş olan kırılmaz camları yeniden kullanmak pek doğru olmaz. Ekranın netliğini ve çözünürlüğünü olumsuz şekilde etkileyeceği için bunun yerine yeni bir kırılmaz cam almak daha akılcı bir tercih oluyor. Artık bu ürünlerin gayet makul fiyatlarla satışa sunulduğunu unutmayın. Online sipariş sitemizden kolaylıkla temin edebilir ve uygun fiyat avantajından siz de faydalanabilirsiniz. 

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)