Kavisli Telefon Ekran Koruyucu Kılıflar

Kavisli Telefon Ekran Koruyucu Kılıflar
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş
Henüz piyasaya bile çıkmadan büyük bir heyecan uyandıran kavisli telefonlar nihayet kullanıcılarla buluştu. İlk gelen tepkiler son derece olumlu olunca telefonlara olan ilgi de bir hayli arttı. Halen çok sayıda kişinin öncelikli seçimi olabilen bu telefonlara uygun kılıf bulmak da artık zor değil! Kavisli telefon ekran koruyucu kılıflar çoktan piyasaya çıktı. 
Elbette temperli yani kırılmaz cam ekran koruyuculardan söz ediyoruz. Yani sandığınız gibi bir alt sınıf olan koruyucu filmlerle değil telefonunuzu gönül rahatlığı ile kavisli ekran koruyucu kılıflarla kaplatabilirsiniz. Aklınızdaki diğer soruyu da hemen yanıtlayalım; telefonun kavisinde bir bozulmaya neden olmuyor ve dokunmatik hassasiyetini de kesinlikle azaltmıyor. Bu tasarımlarla telefonunuzun ekranını koruma altına almanızın önünde hiçbir engel yok! 
 

Kavisli Ekranlar da Korunmalı! 

Maalesef ekranın kavisli olmasının korunmaya ihtiyaç duymadığı yönünde gerçeği yansıtmayan bir bilgi şehir efsanesine dönüşmek üzere… Elbette ekranın kavisli olması risklere karşı kendi kendini koruyabileceği anlamına gelmiyor. Bildiğiniz gibi telefonların en hassas bölümü ekranıdır. Dolayısıyla kavisli ekranlar da korunmaya muhtaç. Cihazın kullanım ömrünü uzatmak istiyorsanız mutlaka ekran koruyucu cam kullanmalısınız. 
 
Yuvarlak kenarlara sahip olan tasarım seçeneklerinin olduğundan da söz edelim. Bu sayede kullanım konforunun ikiye katlandığı aşikar. Aynı zamanda kavisli ekrana uygulandığında daha kısa bir kullanım ömürlerinin olacağı da gerçeği yansıtmıyor. Çünkü bu özel kılıflar zaten başlı başına kavisli ekran için özel olarak geliştirildi. Büyük bölümü soft materyalden üretiliyor ve kullanım ömrü de klasik ekran tipi koruyucu kılıflardan daha az değil! 
 

Kavisli Ekran Koruyucu Kılıflar Nerede Satılıyor?

Telefonunuza gelecek darbeyi emerek olası zararlardan koruyan bu ekran koruyucu kılıf çeşitlerini nereden temin edebileceğiniz de açıklayalım. Elbette MobilCadde olarak bu ihtiyacınızı da karşılamayı görev biliyoruz. Online sipariş sitemizde telefon modeliniz ile birebir uyumlu olan, yüksek kalite düzeyinde ekran koruyucu cam ve film seçeneklerine göz atabilirsiniz. Pratik bir şekilde uygulayabileceğiniz bu kılıf çeşitleri ile telefonunuzun kullanım ömrünü uzatın ve özellikle ekranın çizilmesini önleyin. Fiyatlar mı? MobilCadde makul fiyat politikamız kapsamında bu ürünler için de en uygun rakamları sunuyoruz! 

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)