Kardeş Sitemiz Mobiletisim.com 10. Yaşını Kutluyor

Kardeş Sitemiz Mobiletisim.com 10. Yaşını Kutluyor
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Erkas Telekomünikasyon’un diğer iştiraki olan, kardeş sitemiz Mobiletisim.com, sektörde 10. yılını kutluyor. 13 Şubat 2005’den bu güne kadar kendinden emin bir şekilde büyüyen Mobiletisim.com, 10 yılı geride bırakarak, tecrübeli adımlar ile bu yolda ilerliyor.

Mobiletisim.com ile henüz tanışmamışlar için kısaca bahsedecek olursak, sitede en yeni telelefonların güncel bilgilerini takip edebilir aynı zamanda bu cihazlar hakkında en dateylı teknik bilgilere sahip olarak çeşitli kullanıcı yorumlarını okuyabilirsiniz. Yeni telefon alacak kişiler için hazırlanan telefon karşılaştırmaları bölümünden kararsız kaldığınız iki telefonu karşılaştırabilir ve doğru sonuca ulaşabilirsiniz. Telefon seçme asistanı size aradığınız modeli bulmak için yardımcı olurken, kullanıcı seçimlerine göre belirlenen Top 25 listesi de size fikir veriyor. Uygulamalar sayfasında en yeni Android, iOS ve Windows Phone uygulamalarını aktif olarak inceleyebilirsiniz.

Mobil teknolojiyi yakından takip edenler için 2005’den bugüne tam 10 yılı geride bırakan Mobiletisim.com, gelişen ve büyüyen hedefleri ile yeni başarılara imza atmaya devam ediyor.

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)